עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
תמכו באתר כדי להשאיר אותו באוויר נקי מפרסומות מעצבנות
לתחזק את האתר זה לא זול, ואני ממש רוצה להשאיר אותו באוויר. לקח לי הרבה זמן לבנות אותו והוא מכיל כבר יותר מ-300 מתכונים. חבל שהכל ירד לטמיון.
אז במקום למלא אותו בבאנרים מציקים, אני מעדיפה לשמור עליו נקי ונעים לשימוש. אם אתם נהנים מהמתכונים ורוצים לתמוך, יש דרך פשוטה לעשות את זה – לרכוש קורס דיגיטלי במחיר מיוחד.
ככה אתם גם עוזרים לי להמשיך להפעיל את האתר, וגם מקבלים משהו שימושי בתמורה.
לזמן מוגבל מאוד כל הקורסים הדיגיטליים במחירים נגישים
לפוסט הזה יש 5 תגובות
ממש טעים. תודה
תודה 🙂
עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
תודה רבה מראש,
מארי.
תודה מארי 🙂 כיף לשמוע!
לגבי אמרנט – ניסיתי כמה פעמים, אבל לא הסתדרתי איתו
הוא מושי מדי, ואני אוהבת את הגרגירים אחד אחד 🙂
אבל הוא מעולה לנזידים ומרקים
(אולי בחורף)
פינגבק: | עינת - תזונה לבריאות