עוגיות חמאת בוטנים2

 

4 כפות חמאת בוטנים

כף מייפל אמיתי או סילאן

2 כפות רסק תפוחים נטול תוספים

1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה

 

מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות)

 

מערבבים את כל החומרים יחד

 

בעזרת 2 כפיות יוצקים נטיפים קטנים (הם מתרחבים באפייה) על תבנית מרופדת בנייר אפיה – לשמור על רווחים גדולים ביניהם (בגלל ההתרחבות)

 

מכניסים לתנור ל-7-8 דקות (זהירות – הם נשרפים)

 

מצננים לפני שאוכלים

 

העוגיות נשארות רכות גם אחרי האפייה

המרקם שלהם מזכיר מרקם של פנקייקס

 

 

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. יהודית

    הכנתי את העוגיות, בדיוק לפי המתכון, יצא מאכזב מאוד, טעם חזק רק של חמאת הבוטנים, לא טעים. מצטערת

  2. דפנה

    הי עינת, עשיתי ממש לפי הכתוב ויצאו לי ללא טעם. לא הרגשתי לא את החמאת בוטנים ולא את הסילאן. איך אפשר לשפר?

  3. מיכל

    פשוט עוגיות טעימות, נימוחות תודה רבה

כתיבת תגובה