4 כפות חמאת בוטנים
כף מייפל אמיתי או סילאן
2 כפות רסק תפוחים נטול תוספים
1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות)
מערבבים את כל החומרים יחד
בעזרת 2 כפיות יוצקים נטיפים קטנים (הם מתרחבים באפייה) על תבנית מרופדת בנייר אפיה – לשמור על רווחים גדולים ביניהם (בגלל ההתרחבות)
מכניסים לתנור ל-7-8 דקות (זהירות – הם נשרפים)
מצננים לפני שאוכלים
העוגיות נשארות רכות גם אחרי האפייה
המרקם שלהם מזכיר מרקם של פנקייקס
צפיות 1,720
לפוסט הזה יש 4 תגובות
הכנתי את העוגיות, בדיוק לפי המתכון, יצא מאכזב מאוד, טעם חזק רק של חמאת הבוטנים, לא טעים. מצטערת
הי עינת, עשיתי ממש לפי הכתוב ויצאו לי ללא טעם. לא הרגשתי לא את החמאת בוטנים ולא את הסילאן. איך אפשר לשפר?
מוזר. נסי להוסיף עוד כף סילאן אולי
פשוט עוגיות טעימות, נימוחות תודה רבה