** מומלץ להכין בכלים שבהם תגישו – אני השתמשתי בתבניות מאפינס מסיליקון נמוכות ורחבות
3/4 כוס קמח שקדים או שקדים טחונים דק דק
2 כפיות שטוחות קקאו
1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
1/4 כוס סילאן ללא סוכר ותוספים
2 כפות רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים
מערבבים קמח שקדים קקאו וסודה לשתיה
בקערה נפרדת מערבבים טחינה סילאן ורסק תפוחים
מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-160 מעלות
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס
מניחים בתבנית על נייר אפיה
ומכניסים לתנור ל- 20 דקות
לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון
לא להוציא אותן מהתבניות. אוכלים מתוך התבניות.
** הזמנים והטמפרטורות עשויים להשתנות מתנור לתנור
** הפאדג'יות אמורות לשקוע באמצע (כמו שקורה עם סופלה) אז לא לדאוג
צפיות 3,243