2 סלסילות פטריות פורטובלו
בצל סגול גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
מיץ מלימון שלם
כ-1/3 חבילת טופו (100 גרם)
כפית שטוחה מלח טבעי
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מטגנים את הבצל
מפרקים בזהירות את הרגל מכל הפטריות
קוצצים דק את רגלי הפטריות ומוסיפים לבצל
מוסיפים תבלינים
כשהבצל מתחיל להזהיב, והפטריות מתחילות להתרכך, מוסיפים את השום וחצי ממיץ הלימון
ממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים, ומוסיפים את החצי השני של מיץ הלימון
ממשיכים לטגן עד ששוב הנוזלים מתאדים
מניחים בצד לצינון
בקערה טוחנים את הטופו עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים לטופו את הבצל והפטריות ומערבבים היטב
מחממים תנור ל-200 מעלות
ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת הטופו ומניחים בתבנית על נייר אפייה
קולים בתנור עד שהמלית תופחת מעט
מגישים חם
צפיות 4,084