כוס קוביות חציל קלויות (שמן זית, מלח פלפל)
כוס גרגירי חומוס מבושלים
כוס אורז בסמטי מלא – לפני בישול
כוס ברוקולי קצוץ
בצל קצוץ
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית שטוחה בזיליקום יבש
להעביר לסיר את כל החומרים חוץ מהתבלינים
לערבב
להביא לרתיחה
להוסיף תבלינים ולערבב
לבשל כחצי שעה על אש נמוכה
לחמם תנור ל-100 מעלות
להעביר לכלי שמתאים לתנור, לאפות בתנור 6 שעות
צפיות 1,506
לפוסט הזה יש 4 תגובות
וואו מתכון מדהים!!! האורז הכי טעים שאכלתי! תודה!
הכנתי לשבת… יצא כמו חמין
טעים עשיר מזין !!
בס"ד
אם אני לא אוכלת חציל… במה אפשר להחליף אותו?
יכולה להחליף בבטטה או בכל ירק אחר שאוהבת