חותכים גוש טופו (300 גרם) לקוביות גדולות
לרוטב
קצת מים (בערך רבע כוס)
שתי כפות חומץ בלסמי
כף מייפל אמיתי או סילאן
כף רסק עגבניות ללא סוכר (הרדוף או אדמה)
קצת מלח
מערבבים את החומרים לרוטב לקבלת בלילה אחידה
מחממים מחבת קרמי (נון-סטיק) ושופכים פנימה את הרוטב.
מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים, תוך כדי ערבוב (כדי שלא יידבק) עד שהנוזלים יתאדו
הופכים את קוביות הטופו מדי פעם
צפיות 6,005
לפוסט הזה יש 12 תגובות
הכנתי את הטופו בדיוק לפי ההוראות-השתמשתי בסילאן… לא דומה לטופו בצילום.
התאכזבתי : (
היי ציפי. תודה ששיתפת, ואני מצטערת לשמוע שהתוצאה לא יצאה כמו שציפית 😔. התמונות יוצרות ציפיות שונות אצל כל אחד, ולפעמים מתקבלת תוצאה קצת אחרת ממה שציפינו. לפחות יצא טעים?
בהחלט אנסה ואעדכן
סליחה עינת התכוונתי לטמפה ולא לסייטן. את עובדת עם טמפה?
גם עם טמפה אני לא עובדת. כמה שפחות מעובדים אצלי 🙂
טופו מלוחה? למה הכוונה?
קוביות טופו שאני משרה במעט שמן זית, מלח וסומק (או כמה טיפות מיץ לימון) שומרת במקרר, ומוסיפה לסלט. יש לזה טעם של גבינה מלוחה, כמו "בולגרית". טעים טעים! כדאי לך לנסות 🙂
האם זה יכול לתפוס גם עם גוש סייטן עינת?
אין לי מושג. לא עובדת עם סייטן.. 🙂
הי עינת, הכנתי בשבת ושמתי את הקוביות טופו בתוך סלט חסה טוב והיה ממש טעים. כל הכבוד
מעולה 🙂 תודה על העדכון !
אגב, טופו "מלוחה" עובד מצוין עם סלט !
ניסית ?