קציצות אורז וכרובית

קציצות אורז וכרובית

בערך חצי כרובית קלויה בתנור
את הכרובית הכנתי מראש
בישלתי אותה במים, פירקתי לפרחים, ואפיתי בתנור עם מלח ופלפל
בקציצות השתמשתי בחצי מהכרובית

כוס אורז מבושל
בצל בינוני
מלח פלפל כמון כורכום

טוחנים הכל במעבד או בלנדר מוט

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל- 20-30 דקות , או עד שהקציצות משחימות מעט

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. יעל

    עינת שלום,

    אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים?
    הכל נראה מעולה.
    יעל

    1. עינת שגיא

      יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו

  2. שרה

    טוחנים גם את האורז המבושל?

כתיבת תגובה