בערך חצי כרובית קלויה בתנור
את הכרובית הכנתי מראש
בישלתי אותה במים, פירקתי לפרחים, ואפיתי בתנור עם מלח ופלפל
בקציצות השתמשתי בחצי מהכרובית
כוס אורז מבושל
בצל בינוני
מלח פלפל כמון כורכום
טוחנים הכל במעבד או בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל- 20-30 דקות , או עד שהקציצות משחימות מעט
צפיות 1,185
לפוסט הזה יש 4 תגובות
עינת שלום,
אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים?
הכל נראה מעולה.
יעל
יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו
טוחנים גם את האורז המבושל?
כן. את הכל