2 כוסות עדשים שחורות מונבטות
בצל קטן קצוץ
פלפל אדום קטן קצוץ
3 חופנים שקדים טבעיים – טחונים לאבקה
חופן פטרוזיליה – לקצוץ דק
כף שמן לטיגון הבצל
+ 2 כפות שמן נוספות
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים פלפל אדום וממשיכים לטגן מספר דקות עד ריכוך
מערבבים בקערה את כל החומרים
טוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
צפיות 2,441
לפוסט הזה יש 5 תגובות
היי עינת
אני מאוד וצה להכין את הקציצות האלה
העיניין הוא שכל מה שמנסה עם עדשים לא מבושלות
נשאר גם אחרי האפייה יבש ובלתי אכיל
ניסיתי לקצר זמן אפייה
להנמיך טמפטורה לא הולך
מה עוד אפשר לנסות
כדי להנות ממגוון המכונים שלך שמכילים גם עדשים ללא בישול?
תודה מראש
כמה זמן את משרה ומנביטה אותן?
יש מצב להכין עם עדשים מבושלים ולא מונבטים? כי לא הכנתי מראש ורוצה להכין מעכשיו לעכשיו
איך את טוחנת את השקדים?
יש לי מטחנה קטנה שבה אני טוחנת שקדים, קשיו וכל מה שצריך 🙂
כזה http://tinyurl.com/yxelgqg8