2 בננות בינוניות או 3 בננות קטנות בשלות – בין 300 ל-350 גרם
1 כפית קקאו גדושה
כחצי כוס חלב צמחי (אני הכי אוהבת עם אורז לוז, אבל מגוונת גם עם חלב אורז שקדים וחלב שיבולת שועל)
אני משתמשת בבלנדר שמכיל כ-470 מ"ל (נינג'ה קטן)
ויאללה בלאגן! לבלנדר!
אין צורך להמתיק, הבננות עושות את העבודה. אבל אם ממש רוצים, אפשר להוסיף מג'הול או שניים
** שימו –
1 – קקאו לא מומלץ לצריכה יום יומית
2 – עדיף לצרוך קקאו נא (כלומר, לא קלוי), אורגני, מסחר הוגן
3 – ככל שהבננות יהיו טעימות יותר, כך השייק יהיה טעים יותר. לא להשתמש בבננות לא בשלות או בשלות מדי.
4 – אני אוהבת לשלב בננות טריות עם קפואות, כדי שיצא שייק סמיך במיוחד.
צפיות 6,900