תבשיל בצל ירוק וכרוב סגול

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

3-4 בצל ירוק קצוץ

2 כוסות כרוב סגול קצוץ

כף שמן זית

מלח פלפל אבקת צ'ילי אבקת קארי מעט כורכום

 

מאדים את הבצלים בשמן (אש נמוכה סיר מכוסה)

אחרי 3-4 דקות מוסיפים את הכרוב ואת התבלינים

מכסים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות

 

בהגשה אפשר להוסיף רוטב טחינה

 

 

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. רותי אטל

    נראה מתכון מצויין ופשוט ביותר להכנה, אני הולכת לנסותו היום ! תודה עינת ושיהיה לך יום מבורך 🙂

כתיבת תגובה