בצל סגול בינוני קצוץ
2 כוסות גזר מגורד
2 כוסות רצועות כרוב
כ-10 עגבניות שרי קצוצות
כ-4 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לרבעים
כף סילאן
שמן זית
1.5 כוסות שעועית לבנה מבושלת
1/4 כפית מלח + כפית ורבע נוספות
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מטגנים בצל וכרוב בשמן עם כף סילאן ו-1/4 כפית מלח עד ריכוך והזהבה קלה
מוסיפים עגבניות וגזר, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים 2 כוסות מים ומרתיחים
מוסיפים תפוחי אדמה ושעועית, מערבבים ומבשלים כשעה
צפיות 4,281
לפוסט הזה יש 9 תגובות
היי עינת
בלי סילאן גם יצא טוב?
תודה על התשובה מראש.
כן. אבל הסילאן קצת מאזן את החומציות של העגבניות אז מומלץ להוסיף קצת.
היי
אפשר שעועית לבנה קפואה?
בהחלט
הי רונית. צודקת, שכחתי לציין.. מטגנים בשמן. הוספתי במתכון 🙂 תודה!
הי עינת,
האם מטגנים את הכרוב והבצל בשמן או בלי שמן?
הכנתי לשבת
יצא מעדן
תודה
האם אפשר גם עם שעועית אדומה?
בהחלט