בצל קצוץ
3 תפוחי אדמה אדומים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כוסות אפונה קפואה
3 חופנים קשיו טבעי
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
שמן זית
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף קוביות תפוחי אדמה ולערבב
להוסיף 1/2 כוס מים, להרתיח
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל את תפוחי האדמה כ-10 דקות
להוסיף אפונה ולערבב
לטחון קשיו עם מים עד כיסוי עד לקבלת מרקם חלק וסמיך
להוסיף את הקשיו לסיר ולערבב היטב
להעביר לאש קטנה, להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דקות או עד ריכוך תפוחי האדמה
צפיות 1,942