חצי כוס אורז פרא – מעורב אורז מלא עגול, אורז מלא אדום ואורז בר
רבע כוס עדשים כתומות
כף שמן זית
בצל קצוץ
שיני שום קצוצות – לפי הטעם
פפריקה חריפה, כורכום, מלח, פלפל
מכינים את האורז
מרתיחים כוס מים, מוסיפים מעט מלח, מוסיפים את האורז
מנמיכים להבה, מכסים סיר ומבשלים כ-40 דקות
מכינים את העדשים
שמים את העדשים בסיר עם מים
מרתיחים, מורידים מהאש ומסננים
הערה – שימו לב בתמונה שהעדשים לא איבדו את עצמן לדעת)
זה מכיוון שהשתמשתי בעדשים כתומות אורגניות, שהן לא שבורות
(האחרות מאבדות צורה ומתפרקות בבישול
מאחדים
מאדים בצל בכף שמן
מוסיפים שום ומאדים עוד דקה שתיים
מוסיפים את האורז והעדשים תבלינים ומערבבים
מבשלים ביחד 2-3 דקות
מכבים את האש, מכסים את הסיר ומכסים את הסיר במגבת
נותנים לסיר לנוח כ-10 דקות
צפיות 2,592