בצל חתוך גס (3 סמ)
פלפל אדום חתוך גס
פלפל צהוב חתוך גס
חציל חתוך לקוביות גדולות
קישוא ירוק כהה חתוך לקוביות
סלק חתוך לקוביות גדולות
דלעת חתוכה לקוביות
5-6 שיני שום גדולות קלופות
פטריות שמפיניון טריות (רצוי כמה שיותר גדולות) ללא הרגל
כף שמן זית
מחממים תנור ל- 180°
מעבירים את כל הירקות לקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
משמנים תבנית גדולה ומעבירים את כל הירקות לתבנית.
בעזרת מברשת, מורחים מלמעלה כף שמן זית.
מכניסים לתנור.
לאחר שהשכבה העליונה של הירקות השחימה קצת, מוציאים מהתנור, מערבבים ומכניסים שוב.
הירקות מוכנים כאשר השכבה העליונה החדשה השחימה.
צפיות 3,651
לפוסט הזה יש 4 תגובות
התחשק לי ירקות בתנור, זכרתי שיש לך מתכון קל וטעים אז נכנסתי ומחר אני הולכת להכין ..
תודה עינת
מעולה 🙂 בהצלחה ובתאבון
היי,
לא ברורות הכמויות.כ"א אחד?יש חציל גדול,יש קטן…דלעת זה כבר חובה משקל.
הי מרגריטה
ממש לא צריך כמויות
את יכולה לשים איזה ירקות שאת אוהבת
בכמויות שאת רוצה
זו לא עוגה שצריך כמויות מדויקות 🙂