חציל וזוקיני בעגבניות וקרם קשיו

חציל וזוקיני בעגבניות וקרם קשיו

חציל בלדי פרוס לפרוסות בעובי 0.5 סמ
3 זוקיני בינוניים פרוסים לאורך
2 חופנים קשיו טבעי
שמן זית

מתכון לרוטב עגבניות

לחמם תנור ל-200 מעלות

להניח את פרוסות החציל והזוקיני בתבנית על נייר אפייה
להבריש במעט שמן זית
לפזר מעט מלח ופלפל
לקלות בתנור עד השחמה קלה

לסדר בתבנית :
מצקת של רוטב עגבניות
פרוסות חציל וזוקיני
לכסות עם רוטב עגבניות
לטחון קשיו עם 1/4 כוס מים
לשפוך את קרם הקשיו מלמעלה

לאפות בתנור עד שהקשיו מעט משחים

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. עינת

    היי עינת

    טוחנים בחנות את הקשיו אפשרי בבית להוסיף רק מים ולערבב?
    ואם לא עם מה את טוחנת את הקשיו בנוסף למים איזה מכשיר לקנות שמותר גם מים וטוחן גם אגוז קשה?
    תודה מראש על התשובה .

כתיבת תגובה