כוס כוסמת ירוקה
כוס שעועית לבנה מבושלת
2 סלקים קטנים פרוסים לחצאי פרוסות
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל, פפריקה
ממלאים סיר מים ומוסיפים את הכוסמת, השעועית והסלק
מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים
מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. מוסיפים מיץ לימון וממשיכים לבשל עוד 10 דקות
מסננים
צפיות 1,909
לפוסט הזה יש 2 תגובות
כמה מים צריך למלא בסיר?
אני מבשלת כוסמת כמו פסטה
סיר מלא מים, וכשהיא מוכנה, אני מסננת
אותו הדבר עשיתי כאן
אבל אם את רוצה לדייק, לדעתי 2 כוסות מים על כוס כוסמת
ועוד כוס מים לשעועית