¼ כוס טחינה גולמית
¼ כוס מייפל אמיתי או סילאן
½ כוס אגוזים קצוצים
½ כוס תמרים קצוצים
כוס קמח מלא
2 כפות נבט חיטה
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (בערך תפוז וחצי – תלוי בגודל התפוזים)
כפית קינמון
כפית סודה לשתיה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה טחינה ומייפל/סילאן, מוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים עד שמקבלים בלילה אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים ביחד : קמח, נבט חיטה, קינמון וסודה לשתיה.
מוסיפים בהדרגה את היבשים לרטובים, כך שלא יהיו גושים.
מערבבים פנימה את האגוזים והתמרים.
יוצקים לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-30 דקות בערך
צפיות 2,417
לפוסט הזה יש 9 תגובות
כמה מאפינס אמורים לצאת מהכמות שציינת?
כ-10. תלוי בגודל שלהם.
אשמח לקבל מתכונים וטיפים לחיים בריאים תודה
איך זה אמור לתפוח? האם זה הנבט חיטה שמתפיח?
השילוב של הסודה לשתיה ומיץ התפוזים גורם להתפחה
היי עינת
הכנתי את מאפנים עם קמח כוסמין מלא ויצא נהדר..
תודה לך
אפילו הבת שלי בת ה 15 אכלה ואהבה..
בעבר הכנתי מתכון אחר {מהראש..} שיצא רטוב מידי בפנים
אלה נהדרים
תודה נורית
איזה כיף!
תודה רבה על השיתוף נורית
🙂
יש אפשרות להכין בלי הנבט חיטה ? בא לי להכין עכשיו ואין לי את זה…
תודה על המתכונים, הם נפלאים!
תודה עדי 🙂
כן, אפשר להכין בלי נבט חיטה.