חבילת טופו – 300 גרם (רצוי אורגני, מפולי סויה לא מהונדסים גנטית)
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מפוררים את הטופו לקערה
מוסיפים תבלינים, לימון וטוחנים עם בלנדר מוט (אפשר גם במעבד מזון)
טועמים ומתקנים תיבול
מוסיפים בהדרגה שמן זית וממשיכים לטחון עד שמגיעים למרקם חלק
לגיוון אפשר להוסיף –
שום
עשבי תיבול – בזיליקום/פטרוזיליה/כוסברה/שמיר – מה שאוהבים
ירקות – פלפל קלוי / חציל קלוי – או כל ירק אחר שאוהבים
צפיות 7,705
לפוסט הזה יש 2 תגובות
תודה רבה מתכון מעולה! הכמות של המלח מדויקת לדעתי לא צריך להוסיף אבל הכל עניין של טעם. הוספתי גם אגוזי מלך צנוברים ועלי בזיליקום יצא מעדן ישר הכנתי עוד כמות נוספת. הזכיר לי גבינה טבעונית שממש אהבתי בסרילנקה החזרת אותי לשם
איזה כיף 🙂 תודה!