כוס עדשים
בצל גדול פרוס לרצועות דקות
1.5 כפיות מלח
שמן זית
אופציונאלי –
תבלינים נוספים: פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית כורכום, 1/4 כפית פפריקה חריפה
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים עדשים ומערבבים
מוסיפים 6-7 כוסות מים ומביאים לרתיחה
(כדאי להישאר באיזור הסיר, כי הוא נוטה לגלוש…)
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה-שעה
את התבלינים מוסיפים בסוף הבישול
צפיות 3,904
לפוסט הזה יש 4 תגובות
היי עינת
יש הבדל אם שמה מים רותחים או רגילים?
תודה מראש על התשובה .
עדיף רגילים
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז?
מים רגילים. לא רותחים