- אפשר להקפיא רק את הרוטב
- להפשיר ולחמם במחבת
חבילת טופו (300 גרם) – מחולקת ל-4 פרוסות שמנמנות
בצל בינוני
2 פלפלים אדומים בינוניים/גדולים
1 – 1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
(רציתי להוסיף מיץ לימון ושכחתי… נראה לי ששווה לנסות 🙂 )
קוצצים דק מאוד (מאוד) את הגמבה והבצל
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים כדקה
מוסיפים פלפלים קצוצים ומערבבים
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול עוד כחצי שעה
מעבירים בערך 3/4 מהפלפלים לקערת זכוכית וטוחנים עם בלנדר מוט, מוסיפים את שאר הפלפלים ומערבבים
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את הרוטב לתבנית עמוקה ולא רחבה מדי
מוסיפים את פרוסות הטופו ודואגים שיטבעו בתוך הרוטב
מכניסים לתנור ל-20-30 דקות
צפיות 4,603
לפוסט הזה יש תגובה אחת
אפשר גם חתיכות יותר קטנות, נגיד קוביות ולא פרוסות גדולות? זה משנה את הזמן בתנור?