7 יחידות
כוס קמח (אני השתמשתי בקמח כוסמין מלא. אפשר להחליף בכל קמח אחר)
קצת פחות מחצי כוס מים
מעט מלח
מערבבים קצת קמח עם מים, ואז מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה – פעם קמח, פעם מים – את כל הכמות ובסוף מתקבל בצק במרקם גמיש אך יבש
אם עיסתי מדי, מוסיפים עוד קמח, אם יבש מדי מוסיפים עוד מים
קורצים/בוצעים/צובטים כדור בגודל כדור פינג-פונג
מקמחים נייר אפייה או את משטח העבודה , מרדדים את הכדור עד שהוא שטוח ודק
מקמחים שוב ומרדדים עוד עלה, כך עד הסוף (לי יצאו 7 עלים)
חשוב מאוד לקמח כל פעם מחדש, אחרת זה נדבק.
קולים במחבת נון-סטיק יבשה – הופכים כל דקה-שתיים, עד ששחום משני הצדדים (בערך 5 דקות לכל צ'פטי)
צפיות 4,215
לפוסט הזה יש 7 תגובות
ניסיתי עם קמח כוסמין….הכל נדבק והיה עיסתי ):
כל קמח מתנהג אחרת, צריך להוסיף מים/קמח לפי התנהגות התערובת. אם יצא עיסתי מדי, אפשר היה להוסיף עוד קצת קמח ולערבב שוב
איני מוצא את המתכון משולשיי דפיי אורז ממולא בירקות !!??
הצעה שלי לכל המעוניין לאחר קליית הלחם להוסיף מלמעה זאטד אם שמן זית וזה מעדן סוף!!!
תודה רבה
בהחלט אפשר לגוון עם כל מיני תוספות שאוהבים
מיד ניסיתי לעשות את הצאטני ומה טעים!!יותר מידיי טוב [זאת גם בעייה ] תודה אני ממשיך עפם הלחם הזה אגב אפשר מעוד קמחים אחרים???
יופי 🙂
אפשר להכין גם מקמחים אחרים, בוודאי