[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
3/4 כוס גריסים מבושלים
1/2 כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות
כוס כרוב סגול קצוץ
2 חופנים גרעיני דלעת
2 כפות שמן
+ כף שמן למריחה
מלח פלפל
אבקת קארי
מניחים את כל החומרים בקערה (חוץ מכף שמן אחת למריחה) וטוחנים עם בלנדר מוט (נזהרים שלא ישפריץ לכל עבר…)
מחממים תנור ל-200 מעלות
ובינתיים מכינים את הקבב
מערבבים ודוחסים היטב את התערובת עם הידיים כדי שתידבק
קורצים חופן מהתערובת, דוחסים היטב בין הידיים, יוצרים קציצה ומניחים בתבנית על נייר אפייה, וכך מכינים את כל הקציצות
מורחים כף שמן מלמעלה, מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל-180 ואופים כ-20-30 דקות
צפיות 1,360
לפוסט הזה יש 10 תגובות
בסך הכול חצי כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות?
כן
אפשר גם להשתמש רק באחד מהם, לא חייבים את שניהם
עינת כל הכבוד המתכונים שלך מאוד מוצלחים אילנה.
תודה אילנה 🙂 כיף לשמוע!
שלום לך.
שאלה נוספת.
לגבי נבטוטים בקטניות שונות,
כוונתך לאחר הנבטה ביתית?
כן. מהנבטה ביתית.
שלום לך.
מהו הרוטב שראיתי ליד, וגם במתכונים אחרים ?
רוטב טחינה 🙂
בגריסים הכוונה לגריסי פנינה?
כן. הכוונה לגריסי פנינה