½ כוס קינואה
½ כוס עדשים כתומות
שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות קטנות
סלרי ראש מקולף וחתוך לקוביות קטנות
גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות
בצל קצוץ
כף שמן זית
מלח פלפל
פפריקה חריפה, כורכום
מכינים את הקינואה – מרתיחים מים, ברתיחה מוספים מלח ואת הקינואה, ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות. מסננים ושומרים בצד.
מכינים את העדשים – מרתיחים מים, מוסיפים את העדשים, ומבשלים כ-5 דקות. מסננים ושומרים בצד.
מאדים בצל בשמן עד להזהבה (על אש בינונית, בסיר מכוסה), מוסיפים את השורשים, מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10-15 דקות, או עד שהשורשים מתרככים.
מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים עדשים ומערבבים.
מוסיפים קינואה ומערבבים.
צפיות 11,726
לפוסט הזה יש 4 תגובות
היי, האם בישול של חמש דקות מספיק לעדשים להיות מוכנות? בתודה!
הכנתי היום! הוספתי גם תפו״א אחד וקצת צ׳ילי ויצא תענוג!
תודה עינת!!
אפשר להשתמש במקום עדשים כתומות בעדשים שחורות ?
כן, אין שום בעיה