2 אפרסמונים לא קשים מדי, ולא רכים מדי
2 תמרים מסוג מג'הול
כ-10 שקדים
מחממים תנור לחום בינוני – 160-180 מעלות
להוריד לאפרסמונים את הראש, ולקלף
להוציא עם כפית קצת מתוכן האפרסמון – אפשר להיעזר בסכין (שומרים בצד)
לדאוג שהדפנות והתחתית לא יהיו דקים מדי
קוצצים תמרים ושקדים,
מוסיפים קינמון ואת מה שהוצאנו מהאפרסמונים
מערבבים היטב
ממלאים כל אפרסמון בתערובת המילוי
מניחים את האפרסמונים בתבנית על נייר אפייה
מחממים בתנור עד שהם מתרככים – כ-50 דקות
בהגשה – אפשר לפזר קצת מייפל או סילאן מלמעלה
צפיות 1,835