מצרכים: כוס קינואה מבושלת 3 קישואים חתוכים לקוביות בצל גדול קצוץ גס כוס אפונה מבושלת מיץ מ-2 לימונים מלח, פלפל כף שמן זית
אופן ההכנה: לטגן בצל בשמן עד להזהבה להוסיף קישואים ולהמשיך לטגן עד השחמה קלה לתבל להוסיף אפונה ומיץ לימון ולבשל עד שהנוזלים מתאדים מגישים על קינואה, או מערבבים יחד
לפוסט הזה יש 3 תגובות
האם אפשר להחליף את הקינואה בסולת או אורז )אני אלרגית לקינואה( ?
היי עמירה. אפשרי בהחלט. ממליצה לנסות קודם עם בורגול.
יצא ממש טעים!