קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה

אפונה וקישואים בלימון על מצע קינואה

מצרכים:
כוס קינואה מבושלת
3 קישואים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ גס
כוס אפונה מבושלת
מיץ מ-2 לימונים
מלח, פלפל
כף שמן זית

אופן ההכנה:
לטגן בצל בשמן עד להזהבה
להוסיף קישואים ולהמשיך לטגן עד השחמה קלה
לתבל
להוסיף אפונה ומיץ לימון ולבשל עד שהנוזלים מתאדים
מגישים על קינואה, או מערבבים יחד

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. עמירה דוד

    האם אפשר להחליף את הקינואה בסולת או אורז )אני אלרגית לקינואה( ?

    1. עינת שגיא

      היי עמירה. אפשרי בהחלט. ממליצה לנסות קודם עם בורגול.

  2. דבי

    יצא ממש טעים!

כתיבת תגובה