[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
כוס נבטוטי מאש
כוס אורז פרא מעורב מבושל
בצל ירוק עבה במיוחד או 2 קטנים – קצוצים
3-4 פטריות קלויות
2 חופנים כרוב סגול קצוץ (אני חתכתי "פרוסה" וקצצתי)
שן שום
מלח פלפל
כף שמן זית
טוחנים הכל בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת חלקה
מחמים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
מורחים מלמעלה שמן זית
מכניסים לתנור ל-15 דקות
הופכים את הקציצות
ומכניסים ל-10 דקות נוספות
צפיות 1,222
לפוסט הזה יש 18 תגובות
הכוונה לפטריות שמפניון בגודל סטנדרטי? איך לקלות?
כן. פטריות שמפיניון, אפשר גם פטריות פורטובלו קטנות (בגודל של שמפיניון. נמכרות בסופר בסלסילות קטנות)
קולים בתנור על נייר אפייה. 200 מעלות, כ-10-20 דקות
כמה קציצות יוצאות?
בין 6 ל-9 – תלוי בגודל שלהן
מה זה נבטוטי מאש ?
שעועית מאש מונבטת
היי עינת,
יש לי במקרר כוסמת ירוקה, מונבטת ומבושלת, אפשר להשתמש בה לקציצות האלו במקום האורז?
בהחלט 🙂
ערב טוב לך עינת,
היום הפעם הראשונה שנכנסתי לאתרך לאחר שקיבלתי המלצה.
בדיוק היום קיבלתי "תפריט רזה" באופציות (כפי שנראה לי באותה שעה)
וכבר העשרת לי את הטעם בפה. תודה על מרשם פשוט וטעים להפליא.
גם הילדה שלי אהבה את הקציצות..
אין ספק שעשית לי את ארוחת הערב מחויכת ומלאה בטעם טוב.
תודה.
תודה נגה 🙂
ממש כיף לשמוע 🙂
עליתי על טעותי במקום נבטוטי מאש שמתי כוסמת מנובטת ולכן הטעם השונה
אה, כנראה בגלל זה 🙂
אצלי הקציצות ניראות הרבה יותר חיוורות וממש לא טעים לא הצלחתי לשכנע אף אחד מבני הבית לאכול טעם השום היה דומיננטי מידי.
הי אורנה
מוזר שהשום דומיננטי, מכיוון שמשתמשים בשן שום אחת לכל הכמות
אבל לדעתי אין בעיה להוריד את השום בפעם הבאה
חבל שלא אהבתם. אבל לא נורא, לא כולם אוהבים את כל המתכונים 🙂
הרבה יותר חיוור.. טיגנתי את זה קצת כדי שיקבל צבע.
הכל נחטף מהר 🙂 תודה על המתכון
ככה זה נראה אחרי אפייה בתנור??
ניסיתי את המתכון ואצלי זה לא נראה ככה בכלל.
הי ליאת
כן, כך זה נראה אחרי אפיה
איך נראה אצלך?
הרבה יותר חיוור.. טיגנתי את זה קצת כדי שיקבל צבע.
הכל נחטף מהר 🙂 תודה על המתכון