[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
(12 מאפינס קטנים)
1/4 כוס חמאת בוטנים
קצת פחות מ-1/4 כוס סילאן טבעי
3 כפות מייפל טהור אמיתי
50 גרם פקאנים טבעיים (לא קלויים)
1/2 כוס קמח שיפון מלא
100 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר ותוספים אחרים
(אפשר לטחון בבלנדר תפוח עם קצת מים)
3-4 תמרים
כפית סודה לשתיה
כפית חומץ לבן
קורט מלח
טוחנים את הפקאנים הכי דק שאפשר
בקערה מערבבים ח.בוטנים, סילאן, מייפל, חומץ ורסק תפוחים
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתיה, הפקאנים והמלח עד לקבלת תערובת אחידה
קוצצים את התמרים ומפזרים את הקוביות בתערובת הקמח כך שלא ידבקו בחזרה
מערבבים את היבשים עם הרטובים לתערובת אחידה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מעבירים כפית גדושה מהתערובת לתבנית מאפינס או לתבניות סיליקון
מכניסים לתנור ל-20 דקות
צפיות 1,580
לפוסט הזה יש 4 תגובות
יצא באמת מצוין. ולא הוספתי תמרים! היה לי קמח מלא בבית, אז עם זה השתמשתי. כמו כן, שמתי אגוזי מלך, מאותה סיבה. מעולה!
מנסה כל מיני דברים אצלך, לעיתים עם שינויים קטנים, בהתאם למה שיש בבית או בהתאם למזון שאנו אוכלים. תודה על הטיפים והמתכונים.
מעולה!
תודה אורחת 🙂
אז ככה, בשל אילוצים השתמשתי בתחליפים כדלקמן:
פקאנים –> אגוזי מלך
מייפל –> עוד סילאן
קמח שיפון מלא –> קמח כוסמין מלא
יצא מעולה!!! הילדים שלי מבקשים עוד ולקחת לכתה להראות שלא צריך מוצרי חלב כדי להכין מאפים טעימים.
תענוג!
איזה כיף 🙂 🙂
תודה על השיתוף דנה!