• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות גזר טבעוניות

מיני קורס מתנה

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם

ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'

 

 

250 גרם גזר

בצל קטן

בצל ירוק עבה

2 כפות קמח חומוס

2 כפות קוואקר עדין

2 כפות טחינה גולמית

מלח פלפל כורכום צ'ילי

 

קוצצים את הירקות בקוצץ ירקות

מוסיפים קמח קוואקר טחינה ותבלינים

מערבבים

אם רטוב מדי מוסיפים עוד קמח

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

מכניסים ל-20 דקות

הופכים את הקציצות

ומכניסים ל-10 דקות נוספות

 

צפיות 3,640
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

כרובית אפונה ומנגולד

כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

32 תגובות

  1. עדן הגב ינואר 26, 2017 בשעה 19:50

    היי,
    אפשר להשתמש בפומפייה אם אין קוצץ ירקות?

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2017 בשעה 13:59

      כן, אפשרי

  2. ספיר הגב יולי 7, 2016 בשעה 08:53

    ידוע לי שיש קמח קווקר ללא גלוטן

    • עינת שגיא הגב יולי 7, 2016 בשעה 15:30

      יכול להיות. לא מכירה 🙂

  3. ענת הגב מאי 28, 2013 בשעה 09:22

    כמה גזרים זה בערך 250 גר' גזר?
    ולמה הכוונה בקוצץ ירקות, פומפיה?

    • עינת שגיא הגב מאי 28, 2013 בשעה 12:00

      מאוד תלוי בגודל הגזרים
      בין 2 ל-3 גזרים בינוניים

      קוצץ ירקות חשמלי
      כמו זה
      http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692876

      • ענת הגב מאי 28, 2013 בשעה 13:35

        תודה עינת. הקוצץ הזה הוא בעצם מעבד מזון קטן, הוא טוחן את הגזר הלא מבושל?

        • עינת שגיא הגב מאי 28, 2013 בשעה 14:51

          כן. בהחלט קוצץ אותו לא מבושל

  4. עמרי הגב אפריל 17, 2013 בשעה 16:55

    היי ענת,

    המתכון נראה מעולה, ובכלל הבלוג נראה מעניין ביותר. יש לי גם מתכון שאולי תאהבי של לביבות – http://pitrioshka.blogspot.de/p/blog-page_11.html
    ובכלל את מוזמנת לשוטט בבלוג שלי 🙂

    עמרי

  5. שמשי הגב מרץ 18, 2013 בשעה 21:33

    הי עינת. אני בדיאטה שבה יש להימנע משום ובצל. המתכון הזה יצליח בלי בצל? יש לך רעיון לקציצות טובות או פשטידה בלי שום ובצל?

    • עינת שגיא הגב מרץ 18, 2013 בשעה 21:34

      הבצל נמצא שם בעיקר בשביל הטעם,
      אבל גם בשביל הרטיבות
      אולי אפשר להחליף אותו בקישוא

  6. עדי הגב ינואר 4, 2013 בשעה 14:59

    במה אפשר להחליף את הטכינה הגולמית?

    • עינת שגיא הגב ינואר 5, 2013 בשעה 07:28

      זרעי פשתן

  7. דליה הגב דצמבר 22, 2012 בשעה 09:11

    שלום עינת,

    ט ע י ם. תודה עבור מתכון שקל להכינו. טיפה שיניתי,השתמשתי בקמח מלא, מעט פירורי לחם וגרדתי הבצל על פומפיה ובתוספת כפית שמן זית. אפיית הקציצות לעומת טיגונן, נוחה.

    • עינת שגיא הגב דצמבר 22, 2012 בשעה 10:55

      תודה דליה 🙂
      שמחה שאהבת

  8. ענת הגב נובמבר 2, 2012 בשעה 09:57

    מתכון מצויין. הקציצות נטרפו בעודן חמות. מרחתי את נייר האפיה ב-1 כף שמן זית ואת הקציצות עצמן בכף נוספת – הוסיף ארומה

    • עינת שגיא הגב נובמבר 2, 2012 בשעה 10:43

      תודה ענת 🙂

  9. הדר הגב אוקטובר 18, 2012 בשעה 10:30

    כמה גזרים זה (בערך) 250 גרם? אין לי משקל ביתי…

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 18, 2012 בשעה 10:56

      אם אני זוכרת נכון, היו לי 2 גזרים גדולים מאוד
      ולכן כתבתי משקל, כי 2 גזרים קטנים זה מעט מדי 🙂

  10. אורית הגב אוקטובר 5, 2012 בשעה 14:34

    שלום עינת
    אומנם הטעם מצויין אך הקציצות מתפרקות (ועבדתי לפי השלבים). האם עדיף לטחון הכל יחדיו עד לקבלת מרקם של פירה או שאין צורך? הדבר קרה לי גם עם פשטידת הדלעת שהייתה בתנור מעל שעה ועדיין לא ״התאחדה״.
    יום טוב:) 

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 5, 2012 בשעה 14:51

      הי אורית
      מאוד מוזר, לי לא התפרקו
      כשהכנת את הקציצות שמת לב האם התערובת רטובה או יבשה מדי?

      צריך לשים לב לזה לפני שיוצרים קציצות, ואז אפשר עוד לשחק עם הכמויות של החומרים היבשים או הרטובים
      אם רטוב מדי, אפשר להוסיף קמח, אם יבש מדי אפשר להוסיף עוד טחינה או אפילו עוד ירק (לדוגמא, בצל או קישוא)

      (כנל בפשטידות)

  11. מיכל הגב אוקטובר 2, 2012 בשעה 00:42

    הכנתי ויצאו מאד מאד טעימות.
    תודה על המתכון הטבעוני הזה ,
    כי אני הכנתי בדומה לו אך עם ביצים ושמן.
    אני השתמשתי בקמח מלא במקום קמח חומוס שלא היה לי בבית.
    שאלות:
    1 . הקציצות די מתפרקות. יש לך מושג למה?
    2 . למה הכוונה בכתיבתך לצ'ילי? האם יבש? לא חריף מדי לכך?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 2, 2012 בשעה 07:55

      הי מיכל
      שמחה שאהבת 🙂

      אין לי מושג למה התפרקו הקציצות, לי לא התפרקו
      האם התערובת יצאה יבשה מדי לפני שהכנת קציצות?

      לגבי הצ'ילי – מדובר באבקת צ'ילי (כמו פפריקה חריפה)

  12. מיכל הגב ספטמבר 30, 2012 בשעה 17:22

    שאלה.
    איזה קמח יכול להחליף את קמח החומוס ? מהו יטתרונו על פני אחרים?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 30, 2012 בשעה 18:46

      היתרון בקמח חומוס שיש בו קצת יותר חלבון מקמחים אחרים
      אבל אפשר להשתמש בכל קמח אחר

  13. גל צחייק הגב ספטמבר 14, 2012 בשעה 09:36

    נשמע אדיר, הולך עכשיו לקנות מצרכים.

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 14, 2012 בשעה 09:54

      ספר איך יצא 🙂

  14. עדי הגב ספטמבר 10, 2012 בשעה 19:05

    עינת
    עוד מתכון מצויין!!!
    תודה

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 10, 2012 בשעה 19:48

      תודה עדי 🙂
      שמחה שאהבת!

  15. כרמית הגב ספטמבר 9, 2012 בשעה 06:04

    היי,
    איך אפשר להפוך את זה ללא גלוטן?
    מה יכול להחליף את הקוואקר?
    תודה,
    כרמית

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 9, 2012 בשעה 07:43

      נסי להוסיף יותר קמח חומוס במקום הקוואקר
      או להשתמש בקמח תירס או קמח אורז, או כל קמח נטול גלוטן אחר

      • כרמית הגב ספטמבר 19, 2012 בשעה 09:39

        תודה רבה

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (59)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (27)
  • ארוחות בוקר (11)
  • חומוס (33)
  • טופו (41)
  • יום העצמאות (31)
  • ירקות (91)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (173)
  • ללא טופו (90)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (43)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (13)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (101)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (43)
  • שעועית (13)
  • תוספות (10)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

כרובית אפונה ומנגולד

כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

לחם אורז שטוח שאופים במחבת - טבעוני ללא גלוטן

לחם אורז שטוח שאופים במחבת – ללא גלוטן

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס