[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
3/4 כוס גריסים מבושלים
1/2 כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות
כוס כרוב סגול קצוץ
2 חופנים גרעיני דלעת
2 כפות שמן
+ כף שמן למריחה
מלח פלפל
אבקת קארי
מניחים את כל החומרים בקערה (חוץ מכף שמן אחת למריחה) וטוחנים עם בלנדר מוט (נזהרים שלא ישפריץ לכל עבר…)
מחממים תנור ל-200 מעלות
ובינתיים מכינים את הקבב
מערבבים ודוחסים היטב את התערובת עם הידיים כדי שתידבק
קורצים חופן מהתערובת, דוחסים היטב בין הידיים, יוצרים קציצה ומניחים בתבנית על נייר אפייה, וכך מכינים את כל הקציצות
מורחים כף שמן מלמעלה, מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל-180 ואופים כ-20-30 דקות
בסך הכול חצי כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 27th, 2013 at 15:27
כן
אפשר גם להשתמש רק באחד מהם, לא חייבים את שניהם
[Reply]
עינת כל הכבוד המתכונים שלך מאוד מוצלחים אילנה.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 21st, 2013 at 18:42
תודה אילנה 🙂 כיף לשמוע!
[Reply]
שלום לך.
שאלה נוספת.
לגבי נבטוטים בקטניות שונות,
כוונתך לאחר הנבטה ביתית?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 1st, 2012 at 07:50
כן. מהנבטה ביתית.
[Reply]
שלום לך.
מהו הרוטב שראיתי ליד, וגם במתכונים אחרים ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 1st, 2012 at 07:50
רוטב טחינה 🙂
[Reply]
בגריסים הכוונה לגריסי פנינה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 10th, 2012 at 12:21
כן. הכוונה לגריסי פנינה
[Reply]