מרק כרישה תרד ושומר טבעוני
2 תגובות
השארת תגובה
1-2 כפות שמן זית
כרישה עבה במיוחד או 2 בינוניות (440 גרם לפני ניקוי) – פרוסה לחצאי פרוסות
שומר בינוני (240 גרם) – קצוץ
3 חופנים עלי תרד חתוכים גס (בערך 200 גרם)
כוס שעועית לבנה מבושלת (או קפואה)
כוס גרגירי חומוס מבושלים (או קפואים)
מיץ מלימון שלם (מי שרוצה יותר חמוץ – אפשר להוסיף אפילו עוד אחד)
מלח פלפל
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים את הכרישה, והשומר בשמן עד ריכוך
מוסיפים את התרד וממשיכים לטגן מספר דקות
מערבבים כל הזמן
מוסיפים מים (5-6 כוסות) ומביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מיץ לימון ואת הקטניות ומביאים לרתיחה נוספת
אחרי הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עם מכסה מעט פתוח
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מרק טעים בישלתי אותו מספר פעמים ובכל פעם אני מתמוגגת מחדש
איזה כיף 🙂
תודה על השיתוף!