הי עינת, תודה על מתוכנים מצויינים. ושאלה: אני רואה שברוב המתכונים את משתמשת בבלנדר מוט, במתכון הזה גם לאחר מעבד המזון. מה הסיבה לכך? למה אי אפשר רק במעבד מזון? תודה
מתכון מעולה.לא הבנתי רק מה מחזיק את הקציצה שלא תתפרק. אני יודע שלרוב משתמשים בזרעי פשתן טחונים במקום ביצה או בטחינה בשביל לייצר את ההדבקה של העיסה.
האם אין צורך בכך? cבדיוק ראיתי מתכון ל
<a href"www.veganrawfood.co.il/#veganrawfood-טבעונות-כיצד_מכינים_עוגה_טבעונית_ללא_סוכר"עוגה טבעונית ava,nau cfl/
הי עינת, תודה על מתוכנים מצויינים. ושאלה: אני רואה שברוב המתכונים את משתמשת בבלנדר מוט, במתכון הזה גם לאחר מעבד המזון. מה הסיבה לכך? למה אי אפשר רק במעבד מזון? תודה
[Reply]
היי עינת, סליחה על הבורות
האם כוס קינואה מבושלת הכוונה לכוס קינואה יבשה שאני צריכה לבשל או למדוד כוס קינואה לאחר הבישול?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 25th, 2016 at 10:07
נכון 🙂
זה בערך 1/2 – 3/4 כוס לפני הבישול
[Reply]
היי עינת,
הכנתי הערב את קציצות בדיוק כפי שרשמת, יצא ממש טעים.
תודה 🙂
יעל
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 19th, 2014 at 19:26
מעולה! תודה יעל 🙂
[Reply]
אם אני משתמש בקינואה מונבטת, עדיין צריך לבשל אותה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 30th, 2014 at 14:56
נראה לי שכן.
[Reply]
שלום עינת.
האם אפשר להשתמש בחומוס מושרה אך לא מונבט??
שאלה נוספת: אפשא להחליףבצל ירוק בבצל מטוגן??
תודה 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 8th, 2013 at 12:35
אפשר להשתמש בחומוס מושרה ולא מונבט, כך עושים פלאפל 🙂
ואפשר להחליף את הבצל הירוק בבצל מטוגן
[Reply]
מתכון מעולה.לא הבנתי רק מה מחזיק את הקציצה שלא תתפרק. אני יודע שלרוב משתמשים בזרעי פשתן טחונים במקום ביצה או בטחינה בשביל לייצר את ההדבקה של העיסה.
האם אין צורך בכך? cבדיוק ראיתי מתכון ל
<a href"www.veganrawfood.co.il/#veganrawfood-טבעונות-כיצד_מכינים_עוגה_טבעונית_ללא_סוכר"עוגה טבעונית ava,nau cfl/
[Reply]
היי עינת,
באמת לא כתבתי בצורה ברורה 🙂 זה מה שקורה שכותבים תוך כדי עבודה…
התכוונתי לשאול אם הכנת את הקציצות ואלו הכמויות המדויקות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 10th, 2013 at 09:47
בוודאי. אחרת המתכון לא היה עולה כאן 🙂
יוצאות בערך 10-12 קציצות. תלוי באיזה גודל מכינים אותן
בהצלחה 🙂
[Reply]
היי, המתכון נראה כלבבי, אלו בדיוק הכמויות?
אני רוצה להכין את הקציצות היום, אפשר להכין גם עם חומוס לא מונבט?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 10th, 2013 at 09:34
הי
לא הבנתי את השאלה על הכמויות…
לגבי החומוס – לדעתי אפשר גם מחומוס מבושל
[Reply]
היי עינת
האם אין שמן בקציצות אלה?
לא באידוי הבצל ולא בתערובת הכללית?
תודה נורית
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 30th, 2012 at 15:24
הי נורית
אין שמן
וגם לא מאדים את הבצל. משתמשים בבצל טרי
[Reply]