מרק עדשים כתומות מ-2 רכיבים בלבד Share this on WhatsApp כוס עדשיםבצל גדול פרוס לרצועות דקות1.5 כפיות מלחשמן זית אופציונאלי – תבלינים נוספים: פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית כורכום, 1/4 כפית פפריקה חריפה מטגנים בצל בשמן עד הזהבהמוסיפים עדשים ומערבביםמוסיפים 6-7 כוסות מים ומביאים לרתיחה(כדאי להישאר באיזור הסיר, כי הוא נוטה לגלוש…)אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה-שעהאת התבלינים מוסיפים בסוף הבישול שיתוףShare this on WhatsApp יש לך שאלה על המתכון? הצליח לך ובא לך לפרגן? מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק מתכונים בריאים קלים וטעימיםקבוצה ציבורית · 18,525 חבריםהצטרפו לקבוצהבואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר 2 תגובות דפנה הגב יוני 2, 2012 בשעה 06:11 מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז? [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 2nd, 2012 at 06:29 מים רגילים. לא רותחים [Reply] השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה Click to cancel reply
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז? [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 2nd, 2012 at 06:29 מים רגילים. לא רותחים [Reply]
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 2nd, 2012 at 06:29
מים רגילים. לא רותחים
[Reply]