מרק עדשים כתומות מ-2 רכיבים בלבד
4 תגובות
השארת תגובה
כוס עדשים
בצל גדול פרוס לרצועות דקות
1.5 כפיות מלח
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופציונאלי –
תבלינים נוספים: פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית כורכום, 1/4 כפית פפריקה חריפה
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים עדשים ומערבבים
מוסיפים 6-7 כוסות מים ומביאים לרתיחה
(כדאי להישאר באיזור הסיר, כי הוא נוטה לגלוש…)
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה-שעה
את התבלינים מוסיפים בסוף הבישול
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
יש הבדל אם שמה מים רותחים או רגילים?
תודה מראש על התשובה .
עדיף רגילים
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז?
מים רגילים. לא רותחים