![מרק עדשים כתומות טבעוני מ-2 רכיבים](https://cooking.einatnutrition.co.il/wp-content/uploads/2011/02/20201226_152856-01-1024x1024.jpeg)
כוס עדשים
בצל גדול פרוס לרצועות דקות
1.5 כפיות מלח
שמן זית
אופציונאלי –
תבלינים נוספים: פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית כורכום, 1/4 כפית פפריקה חריפה
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים עדשים ומערבבים
מוסיפים 6-7 כוסות מים ומביאים לרתיחה
(כדאי להישאר באיזור הסיר, כי הוא נוטה לגלוש…)
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה-שעה
את התבלינים מוסיפים בסוף הבישול
צפיות 2,459
4 תגובות על “מרק עדשים כתומות מ-2 רכיבים בלבד”
היי עינת
יש הבדל אם שמה מים רותחים או רגילים?
תודה מראש על התשובה .
עדיף רגילים
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז?
מים רגילים. לא רותחים