• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מאפינס שקדים

מיני קורס מתנה
מאפינס שקדים

1/4 כוס חמאת שקדים ללא סוכר ותוספים
1/4 כוס מייפל אמיתי
3/4 כוס קוואקר עדין
1/3 כוס קמח כוסמין מלא
3/4 כפית מחוקה סודה לשתיה
100 גרם / 1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים
חופן שקדים קצוצים דק

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

בקערה מערבבים חמאת שקדים ומייפל
מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים שוב

בקערה נפרדת מערבבים שקדים קצוצים, קוואקר, קמח וסודה לשתיה

מוסיפים את היבשים לרטובים

מחממים תנור ל-180 מעלות

מעבירים 2 כפיות מהתערובת לתבניות מאפינס

מכניסים לתנור ל-20 דקות

צפיות 1,331
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

שוקולד ביתי

מתכון ללבבות שוקולד טבעוניים

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד אלטרנטיבית (ללא קמח וללא תוספת סוכר)

עוגיות בוטנים טבעוניות לפסח

עוגיות בוטנים טבעוניות וטעימות לפסח

פאדג'יות

פאדג'יות

סופגניות טבעוניות ובריאות

סופגניות טבעוניות אפויות וקצת יותר בריאות

כדורי תמרים ואגוזים

כדורי תמרים, שקדים וקקאו טבעוניים

34 תגובות

  1. ז׳וזט הגב מרץ 22, 2016 בשעה 13:11

    היי עינת,

    האם יש אפשרת להחליף את הסילאן וסירופ מייפל בהכנת מתוקים בריאים? אני סוכרתית ומוצרים אלו אסורים לי, בד״כ אני מסתפקת בלאכול פרי (גם לא כל פרי, תפוח, אגס, מעט תות שדה) לפעמים אני אוכלת תמר או משמש מיובש כדי לספק את רצוני למתוק, אבל אולי יש דרך אחרת?
    תודה

    • עינת שגיא הגב מרץ 23, 2016 בשעה 17:33

      הי ז'וזט
      התחליפים היחידים הם ממתיקים מלאכותיים, שהם הרבה יותר מסוכנים מסילאן ומייפל.
      המאפים האלה די מאוזנים. יש בהם שקדים וקוואקר שממתנים את ההשפעה של הסוכר.
      נסי לאכול ולמדוד סוכר, ותראי איך הם משפיעים עליך
      בהצלחה

      • ז׳וזט הגב אפריל 1, 2016 בשעה 16:02

        תודה, אעשה זאת

  2. יעל הגב פברואר 20, 2016 בשעה 16:37

    היי עינת
    האם אפשר לדעתך להחליף את המייפל בסילאן? באותה הכמות?
    תודה יעל

    • עינת שגיא הגב פברואר 21, 2016 בשעה 14:52

      אפשרי, באותה כמות. אבל קחי בחשבון שהצבע ישתנה 🙂

  3. שלומית הגב ינואר 29, 2015 בשעה 12:44

    יצא מעולה! קל להכנה וטעים מאוד!
    תודה!

    • עינת שגיא הגב ינואר 29, 2015 בשעה 19:33

      איזה כיף 🙂 תודה !

  4. שלומית הגב יולי 3, 2014 בשעה 06:46

    שלום ענת
    מה אפשר לשים במקום חמאת שקדים?
    יש לי בבית חמאת בוטנים או שמן קוקוס או טחינה?
    תודה

    • עינת שגיא הגב יולי 3, 2014 בשעה 15:50

      הי שלומית
      חמאת בוטנים או טחינה יעבדו
      אבל אז המאפינס לא יהיו מאפינס שקדים 🙂
      אני ממליצה לנסות מתכון אחר שמלכתחילה מכיל ח.בוטנים או טחינה

  5. ליאורה הגב דצמבר 23, 2013 בשעה 09:12

    האם אפשר להשתמש בממרח שקדים במקום חמאת שקדים?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 24, 2013 בשעה 17:01

      תלוי ברכיבים שלו
      תכתבי לי את רשימת הרכיבים ואבדוק

  6. עופרי הגב דצמבר 9, 2013 בשעה 15:55

    אה, והוספתי קינמון כי אני מאוד אוהבת

  7. עופרי הגב דצמבר 9, 2013 בשעה 15:54

    עשיתי, סוף סוף מאפה שלא מסבך אותי, לא מאיים עלי, ו-טבעוני.
    יצא טעים, אפילו לי, שלא מתעסקת עם בצק בד"כ, וכל כך פשוט וקל להכנה

    • עינת שגיא הגב דצמבר 9, 2013 בשעה 16:11

      איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף עופרי!
      ותוספת הקינמון נשמעת לי כשדרוג מצוין!

  8. אביבה הגב נובמבר 14, 2013 בשעה 17:01

    היי ענת!
    אפשר להחליף במקום סירופ מייפל להשתמש בשקית סטיביה?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 14, 2013 בשעה 17:19

      הי אביבה
      לא יודעת. לא ניסיתי בעצמי
      מוזמנת לנסות ולדווח 🙂

  9. המתחילה הגב ספטמבר 3, 2013 בשעה 12:34

    שלום עינת,
    חשפת אותי בבלוג שלך לעולם שלם, ונראה שלא כזה קשה כמו שנדמה לי להיות טבעונית. אז קודם כל תודה רבה!
    מלבד זאת, רציתי לדעת באיזה רסק תפוחים את משתמשת, והאם זה לא בעייתי להשתמש במוצר משומר?…
    תודה רבה לך שוב, וחג שמח!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 7, 2013 בשעה 08:09

      תודה 🙂
      אני משתמשת ברסק תפוחים שאין בו תוספים
      בקישור הזה את יכולה למצוא רשימת מוצרים שאני משתמשת בהם
      ביניהם גם רסק התפוחים
      http://www.einatnutrition.co.il/?page_id=993

      אפשר גם לטחון תפוח עם מעט מים בבלנדר במקום להשתמש בקנוי

  10. איריס חיים הגב אוגוסט 30, 2013 בשעה 15:42

    היי עינת,

    אתמול הכנתי שני מתכונים שלך, אחד עוגיות שקדים (ללא גלוטן) והשני היה המתכון הזה של המאפינס שקדים, פשוט מעדן, כל הבית ריח תפוחים.
    יש לי שאלה, אני רוצה להגיש את המאפין בחג, איך לשמור את המאפין? במקרר? או בקופסא אטומה על השיש?
    כמה זמן אפשר לשמור אותם?

    מאמינה שבהמשך אכין עוד כמה מתכונים שלך.

    חג שמח ושנה טובה,
    איריס חיים

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 31, 2013 בשעה 06:46

      תודה איריס 🙂

      הם בדרך כלל נשמרים עד שבוע
      רצוי לשמור אותם במקרר

      אבל כדי שיהיו טובים בחג, לדעתי כדאי להכין באותו יום
      או מקסימום יום לפני

  11. גלית הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 17:25

    הי עינת, אני משערת שאפשר להכין את מתכוני המאפין שלך כעוגות?
    האם מומלץ להנמיך מעט את חום התנור כשאופים את זה כעוגה?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 12, 2013 בשעה 03:47

      הי גלית
      אני לא בטוחה שכל מתכון של מאפינס אפשר להמיר לעוגה
      את חום התנור אפשר להשאיר איך שהוא, אבל לדעתי לעוגה צריך קצת יותר זמן
      30 דקות במקום 20
      תלוי באיזו תבנית את מכינה
      אחרי 20 דקות תבדקי עם קיסם אם העוגה יבשה, ואם לא, תוסיפי עוד 10 דקות
      ותבדקי שוב

  12. לימור הגב אוגוסט 2, 2013 בשעה 15:15

    זה אחד המתכונים המוצלחים שלך!!! (ניסיתי כמה, אם כי אני נוטה לשנות חלק מהמרכיבים)

    לידיעתך אני עשיתי את זה מחצי קמח חומוס וחצי פתיתי קוקוס וחצי טחינה חצי חמאת שקדים ויצא מעולה…

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 11:07

      מעולה 🙂
      תודה על השיתוף !

    • ענת הגב אוגוסט 22, 2013 בשעה 11:55

      כלומר -1/8 כוס חמאת שקדים ו 1/8 כוס טחינה? גם חלוקת 1/3 כוס קמח הכוסמין לחומוס ולפתיתי קוקוס? אם השתמשת בקוקוס הפחתת את כמות המייפל?

    • אריאלה הגב ספטמבר 22, 2013 בשעה 14:28

      מנסה להבין את תחליף הכמויות ולא מבינה

  13. מילי הגב יוני 20, 2013 בשעה 18:48

    הי
    חמאת שקדים זה שקדייה? אם לא האם אפשר להכין עם שקדייה?

    תודה!

    • עינת שגיא הגב יוני 21, 2013 בשעה 08:21

      הי מילי
      נראה לי שכן
      רק לוודא שאין שום חומרים חוץ משקדים
      בהצלחה

  14. דפנה הגב יוני 3, 2013 בשעה 11:56

    הי

    מתכונים מדהימים!! תודה על השיתוף!

    יש המלצה לתחליף לסירופ מייפל? אסור לי סוכר וגם תחליפיו…

    תודה רבה 🙂
    דפנה

    • עינת שגיא הגב יוני 3, 2013 בשעה 12:27

      תודה דפנה 🙂
      כל תחליף אחר יכיל סוכר
      כך שקשה לי לחשוב על תחליף ללא סוכר אם רוצים שהמאפינס יהיו מתוקים
      במה את משתמשת בדרך כלל באפייה?

  15. קארן הגב יוני 3, 2013 בשעה 11:11

    אשמח לדעת מה אפשר לשים במקום קוואקר – צליאק…

    • עינת שגיא הגב יוני 3, 2013 בשעה 12:26

      אני מניחה שאת ממירה לקמח ללא גלוטן
      אז פשוט לשים יותר קמח

  16. יערה הגב יוני 2, 2013 בשעה 10:04

    הי עינת

    את חושבת שבמקום לקנות רסק תפוחים אפשר לשים תפוח או שניים בבלנדר וזה יהיה אותו הדבר?

    תודה!

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2013 בשעה 13:46

      כן, בהחלט
      מספיק תפוח אחד

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס