• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות עדשים ובטטה

מיני קורס מתנה
קציצות עדשים ובטטה

כ-18 קציצות שמנות

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

כוס עדשים חומות יבשות – להשרות 24 שעות
בצל קטן קצוץ
2 כוסות בטטה (לא מבושלת) מגורדת
1-2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
פלפל שחור לפי הטעם
כורכום, פפריקה

מחממים תנור ל-200 מעלות

מערבבים את כל החומרים וטוחנים עם בלנדר מוט

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים בתנור 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

צפיות 2,136
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

28 תגובות

  1. ריקי סיטון הגב אפריל 3, 2016 בשעה 20:12

    תודה עינת על אחלה מתכון! מוצלח וטעים!!!

    • עינת שגיא הגב אפריל 5, 2016 בשעה 08:26

      כיף לשמוע ריקי 🙂 תודה !

  2. רונית הגב פברואר 25, 2016 בשעה 10:16

    תודה עינת.
    מתשובתך אני מבינה שיש להגיע למרקם של ממרח.
    האם אפשר גם בבלנדר?

    • עינת שגיא הגב פברואר 25, 2016 בשעה 17:09

      בבלנדר לא. אבל במעבד מזון כן.

  3. רונית הגב פברואר 18, 2016 בשעה 18:43

    שלום עינת,
    הכנתי היום כמות כפולה עם עדשים מונבטות, ויצא נהדר.
    לא טחנתי עם בלנדר מוט אלא במעבד מזון.
    במקום מלח,קצצתי פטרוזליה וכוסברה.

    רק קצת מתפורר….
    לאיזה מרקם אמורים להגיע?
    אולי טחינה במקום שמן זית כדי להדביק?

    • עינת שגיא הגב פברואר 20, 2016 בשעה 12:49

      זו הסיבה שאני טוחנת בבלנדר מוט 🙂
      נראה לי שמעבד מזון לא טוחן למרקם של ממרח
      אם אני לא טועה
      בכל מקרה, אפשר להוסיף עוד קצת שמן

  4. יעל הגב ספטמבר 7, 2015 בשעה 14:53

    שלום
    האם אפשר להכין עם עדשים מונבטות?
    תודה
    יעל

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 7, 2015 בשעה 16:59

      כן. בהחלט

  5. דניאל הגב יולי 28, 2015 בשעה 14:37

    תודה על המתכון,

    אפשר להכין במחבת? (אין תנור)
    אפשר עדשים אחרות? (ירוקות/שחורות)

    בברכה

    • עינת שגיא הגב יולי 28, 2015 בשעה 14:39

      לא ניסיתי במחבת, יכול להיות שיעבוד
      אפשר עדשים אחרות
      בהצלחה!

  6. אביבה הגב יוני 5, 2015 בשעה 13:18

    קציצות נפלאות ביותר. הבן הצעיר שלי לא אוכל שום דבר בריא והוא מאוד אוהב את הקציצות. הבן השני שלי מבקש ממני להכין לו קציצות לצבא… הוא מכור! תודה רבה!

    • עינת שגיא הגב יוני 5, 2015 בשעה 13:45

      איזה כיף אביבה 🙂 תודה!

  7. טלי הגב מרץ 30, 2015 בשעה 16:11

    האם ניתן לטחון בבלנדר רגיל? או אולי בפוד פרוססור?

    תודה מראש

    • עינת שגיא הגב מרץ 30, 2015 בשעה 16:50

      הי טלי
      יכול להיות שאפשר בפוד פרוססור. לא ניסיתי בעצמי

  8. דלית הגב מרץ 19, 2015 בשעה 18:22

    היי עינת,

    אפשר לטחון עם מעבד מזון?

    • עינת שגיא הגב מרץ 19, 2015 בשעה 19:28

      לדעתי כן

  9. נטע הגב מרץ 13, 2015 בשעה 17:42

    היי עינת!
    אפשר להחליף את הבטטה בירק אחר? גזר, למשל?

    • עינת שגיא הגב מרץ 16, 2015 בשעה 15:02

      הי נטע. לא ניסיתי אבל נראה לי שכן

  10. אלמוג הגב ינואר 26, 2015 בשעה 10:54

    הי עינת,
    אם אני משתמש בעדשים מבושלות? מה לדעתך אצטרך לשנות במתכון בשביל להשאיר את הקציצות טעימות?

    • עינת שגיא הגב ינואר 26, 2015 בשעה 17:01

      לפני שאתה משנה משהו, תבדוק אם התערובת מספיק טובה
      יכול להיות שלא תצטרך להוסיף כלום
      אם אי אפשר להכין ממנה קציצות, כנראה שתצטרך להוסיף משהו מדביק
      למשל שקדים טחונים או קשיו טחון או טחינה
      לגבי כמויות – קשה לי להגיד, צריך לנסות
      בהצלחה

  11. ליאת הגב ינואר 9, 2015 בשעה 17:15

    היי עינת,
    חיפשתי בסופר עדשים חומות ולא מצאתי.. יש רק ירוקות או כתומות.
    כן ראיתי חומות במחלקה של האוכל האורגני, האם לזה התכוונת?
    תוכלי לומר כמה כורכום וכמה פפריקה לשים? אני חדשה בתחום הבישול, לא חושבת שאדע לפי העין כמה לשים..
    תודה!

    • עינת שגיא הגב ינואר 13, 2015 בשעה 06:01

      לא קריטי. אפשר להשתמש בעדשים ירוקות במקום חומות
      לגבי התבלינים – גם לא קריטי. לא צריך הרבה. קצת מכל אחד

  12. מאיה הגב דצמבר 19, 2014 בשעה 09:26

    שלום, האם אפשר להחליף את העדשים בעדשים כתומות? ואם כן, גם אותן להשרות 12 שעות? והאם אפשר להכין עם עדשים מבושלות במקום מושרות?
    תודה!

    • עינת שגיא הגב דצמבר 23, 2014 בשעה 15:00

      אפשר להחליף כמובן, אבל זה כבר מתכון אחר 🙂
      אם מכינים עם עדשים מבושלות צריך להוסיף משהו שידביק – טחינה / קמח חומוס
      זה משנה לגמרי את המתכון

  13. שרה הגב אוקטובר 7, 2014 בשעה 18:25

    הי עינת התערובת של קציצות עדשים ובבטה לא מצליחה לעשות קציצה לא מתחבר התערובת
    לא חסר ביצה פירורי לחם? תודה שרה

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 7, 2014 בשעה 19:58

      הי שרה
      אם העדשים מושרות, וטחנת הכל עם בלנדר מוט
      זה צריך להידבק
      לא צריך להוסיף כלום

  14. עינת הגב אוגוסט 29, 2014 בשעה 09:06

    שלום עינת, האם ניתן להקפיא?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 29, 2014 בשעה 09:57

      כן, בהחלט

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס