• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות כרישה אפויות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

לביבות כרישה אפויות

בצל פרוס לרצועות

ארבע-חמש כרישות דקות פרוסות לרצועות

פטרוזיליה קצוצה

שתי כפות פירורי לחם – אני משתמשת בכוסמין ללא תוספים מיותרים

2 כפות טחינה גולמית

כף שמן זית לאידוי

כף שמן זית למריחה

מלח לפי הטעם

מאדים בצל וכרישה בשמן זית עד להזהבה

(אש נמוכה, סיר מכוסה)

מערבבים פנימה פטרוזיליה, פירורי לחם וטחינה

יוצרים לביבות עם הידיים ומניחים בתבנית על נייר אפיה

מורחים מלמעלה קצת שמן על כל לביבה

אופים כ-20 דקות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 
בצל טחינה כרישה פירורי לחם

62 תגובות

  1. מרגלית הגב אפריל 10, 2018 בשעה 09:14

    פשוט מעולה מאז שמצאתי את המתכון אני כל הזמן מכינה והולך אוהבים

    [Reply]

  2. ענת הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 15:40

    טעים ברמות אחרות. עשיתי עם קמח כוסמין ויצא מושלם!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 26th, 2017 at 17:07

    מהמם! תודה 🙂

    [Reply]

  3. בת-שבע הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 11:30

    שאלה של הדיוטה מה הכוונה ברצועות? לא הכוונה לפרוסות? ואיך אפשר לחתוך כריזה לרצועות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 2nd, 2017 at 05:20

    התכוונתי לחצאי פרוסות 🙂
    אפשר גם לקצוץ רגיל.
    לא הייתי משתמשת בפרוסות, כי אז יהיו חתיכות גדולות מדי, ויש סיכוי שזה יגרום ללביבות להתפרק

    [Reply]

  4. דנית מזרחי הגב יוני 2, 2017 בשעה 08:48

    בכל מתכון שכתוב פירורי לחם או קמח,אני מוסיפה במקום קוואקר.תוחנת אותו במתחנת תבלינים כדי שיהיה דומה לקמח.ממליצה בחום. הרבה יותר בריא מקמח ולדעתי יוצא גם יותר טעים.אבל זה ענין של טעם אישי של כל אחד.

    [Reply]

  5. ילנה הגב אפריל 3, 2017 בשעה 19:01

    יצא פשוט מעולה, ממש ממש טעים.
    מתכון מצוין. תודה רבה!

    [Reply]

  6. ענבר הגב דצמבר 9, 2016 בשעה 16:13

    התפרקו הקציצות

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 15th, 2016 at 11:28

    הי ענבר. עשית לתערובת "עיסוי" עם הידיים לפני שיצרת לביבות?

    [Reply]

  7. נעמי הגב נובמבר 21, 2016 בשעה 21:20

    יצא נפלא. מתכון פשוט ונהדר. תענוג.

    [Reply]

  8. שולי מיכלין הגב מרץ 9, 2016 בשעה 13:45

    הי אהובה,
    מה ניתן להוסיף בימקום פירורי לחם ?
    תודה ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 9th, 2016 at 15:23

    שקדים טחונים או קשיו טחון
    או קמח מכל סוג שהוא

    [Reply]

  9. מיכל הגב ינואר 23, 2016 בשעה 13:46

    מתכון קל וטעים! יצא מעולה, תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 25th, 2016 at 08:09

    תודה מיכל 🙂

    [Reply]

  10. שרון הגב אוקטובר 22, 2015 בשעה 05:02

    אין לי פטרוזיליה… אפשר בלי?אולי תבלין אחר?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 22nd, 2015 at 06:36

    אפשר גם בלי

    [Reply]

  11. שרון הגב ספטמבר 7, 2015 בשעה 09:35

    למי שלא אוכל קמח יש שיטה לפורר פירכיות אורז מקמח מלא .לי יצאה מוצלח.

    [Reply]

    שרון Reply:
    ספטמבר 7th, 2015 at 09:37

    אני משתמשת במקום פרורי לחם לאנשים שלא אוכלים קמח לבן בפרכיות אורז . תנסו יוצא טוב.

    [Reply]

  12. לימור הגב מאי 4, 2014 בשעה 09:27

    הי עינת,
    רוצה להכין את הקציצות האלו ויש לי רק 2 כרישות.
    כמה בצל לבן / בצל ירוק כדאי להוסיף בשביל להשלים לכמות נורמלית של קציצות?
    תודה,
    לימור.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 4th, 2014 at 16:23

    הי לימור
    מכיוון שבמתכון הזה השתמשתי בכרישות דקות
    הייתי מוסיפה בצל בינוני/גדול במקום כל כרישה
    בהצלחה

    [Reply]

  13. נועה הגב דצמבר 4, 2013 בשעה 13:45

    הי עינת. האם אפשר להשתמש בכרישה שבושלה במים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 4th, 2013 at 15:12

    לדעתי אין סיבה שלא

    [Reply]

  14. orna הגב דצמבר 1, 2013 בשעה 12:01

    היי עינת, במשפחה יש אלרגיה לשומשום ולכן לא אוכל להשתמש בטחינה. אפשר להשתמש בחמאת שקדים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 1st, 2013 at 14:54

    לא ניסיתי בעצמי, אבל נראה לי שכן
    יש באתר גם מתכון ללביבות כרישה בלי טחינה
    הנה הקישור הישיר http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1321

    [Reply]

  15. עודד הגב יולי 26, 2013 בשעה 07:52

    עינת, זה לא רציני. שכחת לכתוב מלח? שכחת לכתוב באיזה חום? כמה פטרוזליה?( אהרוני אומר כוס שלמה)? ככה לא כותבים מתכון. היה הגיוני שתמחקי אותו ותכניסי מחדש משהו מסודר. אני לא אמור לקרוא את כל התגובות כדי לגלות את כל הפרטים שהיו אמורים להיות במתכון.
    לא נעים אבל מישהו צריך להגיד את האמת ולא רק מחמאות מזויפות ובשביל זה יש חברים אמיתיים.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 26th, 2013 at 11:13

    עודד, כתוב מלח. כתוב פטרוזיליה
    לא חסר כלום במתכון

    [Reply]

  16. עדי הגב מאי 18, 2013 בשעה 06:06

    הי עינת,
    יד אפשרות להשתמש בקמח כוסמין במקום פירורי לחם?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 18th, 2013 at 06:48

    כן, אפשר. אבל יכול להשפיע קצת על המרקם

    [Reply]

  17. חוה הגב מרץ 21, 2013 בשעה 06:54

    אני מציעה לאדות בפיירקס מכוסה במיקרוגל
    מה דעתך?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 21st, 2013 at 13:53

    אני לא ממליצה להשתמש במיקרו 🙂

    [Reply]

  18. לוטי הגב מרץ 19, 2013 בשעה 12:32

    אפשר עם קמח מצה במקום פרורי הלחם?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 20th, 2013 at 07:16

    לדעתי אפשר
    אבל יש גירסה של הלביבות במיוחד לפסח
    ממליצה לנסות, טעימוווות מאוד
    הנה הקישור הישיר למתכון
    http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1321

    [Reply]

  19. ניצן הגב מרץ 16, 2013 בשעה 15:06

    היי,
    האם את הכרישה את חותכת לרצועות או קצוץ?
    כתוב רצועות אבל אז איך עושים מזה קציצות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 16th, 2013 at 15:20

    כן, רצועות
    הכרישה מתרככת באידוי, אין בעיה להכין לביבות

    [Reply]

  20. אסף הגב ינואר 14, 2013 בשעה 16:35

    לאדות בשם זית זה דרך יפה לתאר פעולת טיגון
    מה שווה כל האפיה עם הכל טוגן קודם

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 14th, 2013 at 20:51

    א- זה לא טיגון בשמן עמוק
    ב- יש את הנוזלים מהירקות שמצננים את השמן ומונעים ממנו להישרף
    ג- זמן האידוי/טיגון הוא קצר יחסית
    ד- כל התשובות נכונות 🙂

    וברצינות – אם אתה אוכל בריא, הטיגון הקצר הזה בשמן לא מה שיעשה את ההבדל

    זו דעתי 🙂

    [Reply]

  21. רוית הגב אוקטובר 23, 2012 בשעה 18:31

    נראה טעים…
    רשמת פירורי לחם וליד זה רשמת כוסמין. הכוונה לקמח כוסמין?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 24th, 2012 at 08:08

    לא. הכוונה היא לפירורי לחם מלחם כוסמין
    אפשר להשיג בחנויות טבע
    (יש של חברת "השדה")

    [Reply]

  22. זהבית הגב אוקטובר 9, 2012 בשעה 12:07

    האם משתמשים בכל הכרישה, כולל החלק הירוק?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 9th, 2012 at 13:00

    כן. כולל הירוק.

    [Reply]

  23. אלי הגב ספטמבר 18, 2012 בשעה 21:08

    אפשר ירק אחר? – עונת הכרישה לפני סיום 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 19th, 2012 at 06:22

    אני מניחה שאפשר גם עם בצל. אולי עדיף סגול,
    או לשלב כמה סוגים יחד

    [Reply]

  24. אסתי הגב ספטמבר 16, 2012 בשעה 01:59

    עינת תודה תודה תודה
    יצא מעדן!
    שמתי ביצה במקום טחינה
    וגם טחנתי קצת את העיסה – בשביל הילדים
    הכנתי כפול, אני מצטערת שלא הכנתי יותר
    עכשיו אצטרך להחביא את הקציצות אחרת לא ישאר כלום לשולחן החג…
    שנה טובה ומתוקה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 16th, 2012 at 07:44

    חחח מעולה 🙂 תודה רבה על השיתוף!

    [Reply]

  25. אסתי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 20:23

    שלום ענת
    המתכון שלך נראה לי הכי מוצלח מכל עשרות המתכונים שמסתובבים ברשת
    אני רוצה להכין אותן לקראת ראש השנה – לצלחת הסימנים
    רק שאלה קטנה – למה טחינה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 13th, 2012 at 06:36

    הי אסתי
    תפקיד הטחינה הוא להדביק
    מכיוון שאני לא משתמשת בביצים

    [Reply]

  26. עדי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 09:11

    עינת היי,
    איזה כמות יוצאת מהמתכון הנ"ל? את זוכרת?

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 12th, 2012 at 11:42

    אם עושים קציצות בגודל רגיל (אגרוף), אז בסביבות 6
    אם עושים עם מכשיר פלאפל (כמו בתמונה) יוצאות הרבה יותר
    כפול, ואפילו יותר

    [Reply]

    עדי Reply:
    ספטמבר 12th, 2012 at 13:21

    תודה!

    [Reply]

  27. אלי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 06:32

    אין לי כרישה 🙁
    אפשר בצל/ירק אחר?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 12th, 2012 at 06:37

    אהמ.. אפשר
    אבל יצא אחר לגמרי
    לכרישה יש טעם ומרקם יחודיים

    אם כבר להחליף, אז רצוי לדעתי לשלב בצל לבן, בצל סגול ובצל ירוק

    [Reply]

  28. Ruti הגב ספטמבר 6, 2012 בשעה 18:45

    תודה על המתכון. בדיוק מה שחיפשתי משהו בריא יותר ממטוגן. בע״ה אני אנסה לחג

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 6th, 2012 at 18:55

    בהצלחה 🙂
    אשמח לשמוע איך יצא

    [Reply]

  29. שמרית הגב אפריל 21, 2012 בשעה 07:47

    הכנתי את הקציצות,

    במקום פירורי לחם ריסקתי שקדי מרק כשל"פ (לא שיא הבריאות, אבל אני רגישה לגלוטן וזה מה שהיה..)

    יצא טעים מאוד.

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 21st, 2012 at 09:05

    מעולה! תודה על השיתוף 🙂

    אפשר למצוא בחנויות פירורי לחם ללא גלוטן. כדאי שיהיו בבית 🙂

    [Reply]

  30. מדי הגב אוגוסט 21, 2011 בשעה 11:42

    באיזה טמפרטורה אופים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 21st, 2011 at 11:52

    הי מדי

    חום בינוני, 180 מעלות

    בהצלחה
    עינת

    [Reply]

  31. נוגה הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:24

    תודה על התשובה המהירה…בדיוק באמצע הניסוי 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 27th, 2011 at 17:26

    מעולה 🙂
    ספרי איך יצא

    [Reply]

    נוגה Reply:
    יוני 28th, 2011 at 04:50

    יי יצא ממש מעולה… תודה

    [Reply]

  32. נוגה הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:19

    היי עינת,
    האם את לא מוסיפה מלח/פלפל?
    תודה,
    נוגה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 27th, 2011 at 17:23

    הי נוגה
    אני מוסיפה מלח
    שכחתי לכתוב
    תודה על התזכורת 🙂
    עינת

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס