• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות כרישה אפויות

מיני קורס מתנה

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם

ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'

לביבות כרישה אפויות

בצל פרוס לרצועות

ארבע-חמש כרישות דקות פרוסות לרצועות

פטרוזיליה קצוצה

שתי כפות פירורי לחם – אני משתמשת בכוסמין ללא תוספים מיותרים

2 כפות טחינה גולמית

כף שמן זית לאידוי

כף שמן זית למריחה

מלח לפי הטעם

מאדים בצל וכרישה בשמן זית עד להזהבה

(אש נמוכה, סיר מכוסה)

מערבבים פנימה פטרוזיליה, פירורי לחם וטחינה

יוצרים לביבות עם הידיים ומניחים בתבנית על נייר אפיה

מורחים מלמעלה קצת שמן על כל לביבה

אופים כ-20 דקות

צפיות 12,869
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

פשטידות תירס אישיות טבעוניות

מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות

בצל טחינה כרישה פירורי לחם

64 תגובות

  1. ענת הגב יוני 1, 2023 בשעה 17:32

    הי, תודה על המתכון. מדוע לדעתך יש לקציצות מרקם סיבי? אולי כדאי לטחון את הכרישה?

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2023 בשעה 05:45

      היי ענת. כנראה שהכרישה היתה סיבית במיוחד. זה לא אמור להיות ככה. היא אמורה להיות רכה ונימוחה.

  2. מרגלית הגב אפריל 10, 2018 בשעה 09:14

    פשוט מעולה מאז שמצאתי את המתכון אני כל הזמן מכינה והולך אוהבים

  3. ענת הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 15:40

    טעים ברמות אחרות. עשיתי עם קמח כוסמין ויצא מושלם!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 26, 2017 בשעה 17:07

      מהמם! תודה 🙂

  4. בת-שבע הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 11:30

    שאלה של הדיוטה מה הכוונה ברצועות? לא הכוונה לפרוסות? ואיך אפשר לחתוך כריזה לרצועות?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 2, 2017 בשעה 05:20

      התכוונתי לחצאי פרוסות 🙂
      אפשר גם לקצוץ רגיל.
      לא הייתי משתמשת בפרוסות, כי אז יהיו חתיכות גדולות מדי, ויש סיכוי שזה יגרום ללביבות להתפרק

  5. דנית מזרחי הגב יוני 2, 2017 בשעה 08:48

    בכל מתכון שכתוב פירורי לחם או קמח,אני מוסיפה במקום קוואקר.תוחנת אותו במתחנת תבלינים כדי שיהיה דומה לקמח.ממליצה בחום. הרבה יותר בריא מקמח ולדעתי יוצא גם יותר טעים.אבל זה ענין של טעם אישי של כל אחד.

  6. ילנה הגב אפריל 3, 2017 בשעה 19:01

    יצא פשוט מעולה, ממש ממש טעים.
    מתכון מצוין. תודה רבה!

  7. ענבר הגב דצמבר 9, 2016 בשעה 16:13

    התפרקו הקציצות

    • עינת שגיא הגב דצמבר 15, 2016 בשעה 11:28

      הי ענבר. עשית לתערובת "עיסוי" עם הידיים לפני שיצרת לביבות?

  8. נעמי הגב נובמבר 21, 2016 בשעה 21:20

    יצא נפלא. מתכון פשוט ונהדר. תענוג.

  9. שולי מיכלין הגב מרץ 9, 2016 בשעה 13:45

    הי אהובה,
    מה ניתן להוסיף בימקום פירורי לחם ?
    תודה ?

    • עינת שגיא הגב מרץ 9, 2016 בשעה 15:23

      שקדים טחונים או קשיו טחון
      או קמח מכל סוג שהוא

  10. מיכל הגב ינואר 23, 2016 בשעה 13:46

    מתכון קל וטעים! יצא מעולה, תודה!

    • עינת שגיא הגב ינואר 25, 2016 בשעה 08:09

      תודה מיכל 🙂

  11. שרון הגב אוקטובר 22, 2015 בשעה 05:02

    אין לי פטרוזיליה… אפשר בלי?אולי תבלין אחר?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 22, 2015 בשעה 06:36

      אפשר גם בלי

  12. שרון הגב ספטמבר 7, 2015 בשעה 09:35

    למי שלא אוכל קמח יש שיטה לפורר פירכיות אורז מקמח מלא .לי יצאה מוצלח.

    • שרון הגב ספטמבר 7, 2015 בשעה 09:37

      אני משתמשת במקום פרורי לחם לאנשים שלא אוכלים קמח לבן בפרכיות אורז . תנסו יוצא טוב.

  13. לימור הגב מאי 4, 2014 בשעה 09:27

    הי עינת,
    רוצה להכין את הקציצות האלו ויש לי רק 2 כרישות.
    כמה בצל לבן / בצל ירוק כדאי להוסיף בשביל להשלים לכמות נורמלית של קציצות?
    תודה,
    לימור.

    • עינת שגיא הגב מאי 4, 2014 בשעה 16:23

      הי לימור
      מכיוון שבמתכון הזה השתמשתי בכרישות דקות
      הייתי מוסיפה בצל בינוני/גדול במקום כל כרישה
      בהצלחה

  14. נועה הגב דצמבר 4, 2013 בשעה 13:45

    הי עינת. האם אפשר להשתמש בכרישה שבושלה במים?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 4, 2013 בשעה 15:12

      לדעתי אין סיבה שלא

  15. orna הגב דצמבר 1, 2013 בשעה 12:01

    היי עינת, במשפחה יש אלרגיה לשומשום ולכן לא אוכל להשתמש בטחינה. אפשר להשתמש בחמאת שקדים?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 1, 2013 בשעה 14:54

      לא ניסיתי בעצמי, אבל נראה לי שכן
      יש באתר גם מתכון ללביבות כרישה בלי טחינה
      הנה הקישור הישיר https://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1321

  16. עודד הגב יולי 26, 2013 בשעה 07:52

    עינת, זה לא רציני. שכחת לכתוב מלח? שכחת לכתוב באיזה חום? כמה פטרוזליה?( אהרוני אומר כוס שלמה)? ככה לא כותבים מתכון. היה הגיוני שתמחקי אותו ותכניסי מחדש משהו מסודר. אני לא אמור לקרוא את כל התגובות כדי לגלות את כל הפרטים שהיו אמורים להיות במתכון.
    לא נעים אבל מישהו צריך להגיד את האמת ולא רק מחמאות מזויפות ובשביל זה יש חברים אמיתיים.

    • עינת שגיא הגב יולי 26, 2013 בשעה 11:13

      עודד, כתוב מלח. כתוב פטרוזיליה
      לא חסר כלום במתכון

  17. עדי הגב מאי 18, 2013 בשעה 06:06

    הי עינת,
    יד אפשרות להשתמש בקמח כוסמין במקום פירורי לחם?

    • עינת שגיא הגב מאי 18, 2013 בשעה 06:48

      כן, אפשר. אבל יכול להשפיע קצת על המרקם

  18. חוה הגב מרץ 21, 2013 בשעה 06:54

    אני מציעה לאדות בפיירקס מכוסה במיקרוגל
    מה דעתך?

    • עינת שגיא הגב מרץ 21, 2013 בשעה 13:53

      אני לא ממליצה להשתמש במיקרו 🙂

  19. לוטי הגב מרץ 19, 2013 בשעה 12:32

    אפשר עם קמח מצה במקום פרורי הלחם?

    • עינת שגיא הגב מרץ 20, 2013 בשעה 07:16

      לדעתי אפשר
      אבל יש גירסה של הלביבות במיוחד לפסח
      ממליצה לנסות, טעימוווות מאוד
      הנה הקישור הישיר למתכון
      https://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1321

  20. ניצן הגב מרץ 16, 2013 בשעה 15:06

    היי,
    האם את הכרישה את חותכת לרצועות או קצוץ?
    כתוב רצועות אבל אז איך עושים מזה קציצות?

    • עינת שגיא הגב מרץ 16, 2013 בשעה 15:20

      כן, רצועות
      הכרישה מתרככת באידוי, אין בעיה להכין לביבות

  21. אסף הגב ינואר 14, 2013 בשעה 16:35

    לאדות בשם זית זה דרך יפה לתאר פעולת טיגון
    מה שווה כל האפיה עם הכל טוגן קודם

    • עינת שגיא הגב ינואר 14, 2013 בשעה 20:51

      א- זה לא טיגון בשמן עמוק
      ב- יש את הנוזלים מהירקות שמצננים את השמן ומונעים ממנו להישרף
      ג- זמן האידוי/טיגון הוא קצר יחסית
      ד- כל התשובות נכונות 🙂

      וברצינות – אם אתה אוכל בריא, הטיגון הקצר הזה בשמן לא מה שיעשה את ההבדל

      זו דעתי 🙂

  22. רוית הגב אוקטובר 23, 2012 בשעה 18:31

    נראה טעים…
    רשמת פירורי לחם וליד זה רשמת כוסמין. הכוונה לקמח כוסמין?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 24, 2012 בשעה 08:08

      לא. הכוונה היא לפירורי לחם מלחם כוסמין
      אפשר להשיג בחנויות טבע
      (יש של חברת "השדה")

  23. זהבית הגב אוקטובר 9, 2012 בשעה 12:07

    האם משתמשים בכל הכרישה, כולל החלק הירוק?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 9, 2012 בשעה 13:00

      כן. כולל הירוק.

  24. אלי הגב ספטמבר 18, 2012 בשעה 21:08

    אפשר ירק אחר? – עונת הכרישה לפני סיום 🙂

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 19, 2012 בשעה 06:22

      אני מניחה שאפשר גם עם בצל. אולי עדיף סגול,
      או לשלב כמה סוגים יחד

  25. אסתי הגב ספטמבר 16, 2012 בשעה 01:59

    עינת תודה תודה תודה
    יצא מעדן!
    שמתי ביצה במקום טחינה
    וגם טחנתי קצת את העיסה – בשביל הילדים
    הכנתי כפול, אני מצטערת שלא הכנתי יותר
    עכשיו אצטרך להחביא את הקציצות אחרת לא ישאר כלום לשולחן החג…
    שנה טובה ומתוקה!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 16, 2012 בשעה 07:44

      חחח מעולה 🙂 תודה רבה על השיתוף!

  26. אסתי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 20:23

    שלום ענת
    המתכון שלך נראה לי הכי מוצלח מכל עשרות המתכונים שמסתובבים ברשת
    אני רוצה להכין אותן לקראת ראש השנה – לצלחת הסימנים
    רק שאלה קטנה – למה טחינה?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 13, 2012 בשעה 06:36

      הי אסתי
      תפקיד הטחינה הוא להדביק
      מכיוון שאני לא משתמשת בביצים

  27. עדי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 09:11

    עינת היי,
    איזה כמות יוצאת מהמתכון הנ"ל? את זוכרת?

    תודה!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 11:42

      אם עושים קציצות בגודל רגיל (אגרוף), אז בסביבות 6
      אם עושים עם מכשיר פלאפל (כמו בתמונה) יוצאות הרבה יותר
      כפול, ואפילו יותר

      • עדי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 13:21

        תודה!

  28. אלי הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 06:32

    אין לי כרישה 🙁
    אפשר בצל/ירק אחר?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 12, 2012 בשעה 06:37

      אהמ.. אפשר
      אבל יצא אחר לגמרי
      לכרישה יש טעם ומרקם יחודיים

      אם כבר להחליף, אז רצוי לדעתי לשלב בצל לבן, בצל סגול ובצל ירוק

  29. Ruti הגב ספטמבר 6, 2012 בשעה 18:45

    תודה על המתכון. בדיוק מה שחיפשתי משהו בריא יותר ממטוגן. בע״ה אני אנסה לחג

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 6, 2012 בשעה 18:55

      בהצלחה 🙂
      אשמח לשמוע איך יצא

  30. שמרית הגב אפריל 21, 2012 בשעה 07:47

    הכנתי את הקציצות,

    במקום פירורי לחם ריסקתי שקדי מרק כשל"פ (לא שיא הבריאות, אבל אני רגישה לגלוטן וזה מה שהיה..)

    יצא טעים מאוד.

    תודה!

    • עינת שגיא הגב אפריל 21, 2012 בשעה 09:05

      מעולה! תודה על השיתוף 🙂

      אפשר למצוא בחנויות פירורי לחם ללא גלוטן. כדאי שיהיו בבית 🙂

  31. מדי הגב אוגוסט 21, 2011 בשעה 11:42

    באיזה טמפרטורה אופים?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 21, 2011 בשעה 11:52

      הי מדי

      חום בינוני, 180 מעלות

      בהצלחה
      עינת

  32. נוגה הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:24

    תודה על התשובה המהירה…בדיוק באמצע הניסוי 🙂

    • עינת שגיא הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:26

      מעולה 🙂
      ספרי איך יצא

      • נוגה הגב יוני 28, 2011 בשעה 04:50

        יי יצא ממש מעולה… תודה

  33. נוגה הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:19

    היי עינת,
    האם את לא מוסיפה מלח/פלפל?
    תודה,
    נוגה

    • עינת שגיא הגב יוני 27, 2011 בשעה 17:23

      הי נוגה
      אני מוסיפה מלח
      שכחתי לכתוב
      תודה על התזכורת 🙂
      עינת

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (59)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (27)
  • ארוחות בוקר (11)
  • חומוס (33)
  • טופו (41)
  • יום העצמאות (31)
  • ירקות (91)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (173)
  • ללא טופו (90)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (43)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (13)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (101)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (43)
  • שעועית (13)
  • תוספות (10)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

כרובית אפונה ומנגולד

כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

לחם אורז שטוח שאופים במחבת - טבעוני ללא גלוטן

לחם אורז שטוח שאופים במחבת – ללא גלוטן

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס