אורז מינסטרונה

אורז מינסטרונה

בצל חתוך לקוביות

גזר חתוך לקוביות

פלפל אדום חתוך לקוביות

פלפל צהוב חתוך לקוביות

רסק עגבניות קטן ללא סוכר

כוס ציר ירקות או מים או משולב

קישואים חתוכים לקוביות

חצי כוס שעועית לבנה קפואה

חצי כוס אפונה קפואה

חצי כוס שעועית ירוקה קפואה

חצי כוס אורז בסמטי מלא

כף שמן זית

מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה

מאדים בצל בשמן עד להזהבה

מוסיפים גזר וממשיכים לאדות כ-5 דקות

מוסיפים פלפלים וממשיכים לאדות כ-5 דקות

מוסיפים רסק+ציר/מים, מרתיחים ומבשלים ללא מכסה

על אש קטנה כחצי שעה

מוסיפים קישואים, קטניות, אורז ותבלינים

מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות

אם נשארו נוזלים ממשיכים לבשל ללא מכסה עד שהנוזלים מתאדים

13 תגובות על “אורז מינסטרונה”

  1. הי עינת, מאז הפרסומים הלא סימפטיים על אורז מלא בעניין הארסן, אני הפסקתי להשתמש באורז מלא, וחזרתי לאורז בסמטי לבן, וגם לא הרבה. מה דעתך על הנושא? לפי הפרסומים, אורז מלא זה פשוט מלא רעל..

  2. האם צריך לבשל את השעועית קודם במידה וןאני משתמשת בשעועית יבשה ולא קפואה?

  3. ניסיתי, אומנם עם אורז לבן (בישלתי 20 דקות במקום 40), יצא מצויין, ו-7 אנשים יעידו על כך. תודה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים