היי 🙂
הכנתי כמות גדולה יחסית של ה״חומוס הזריז״
וכיוון שאין בו חומר משמר הוא יכול להחמיץ לי תוך יומיים שלושה
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את החומוס ( אחרי שכבר הכנתי)
ממליצה לכולכם על גרגרי -חומוס של חברת -" יכין ",
שעל הקופסא רשום למעלה בעיגול : ללא חומרים משמרים.
מכיל "רק חומוס מים מלח, בלבד.
סוף סוף מוצר טבעי, ללא חומרים משמרים.
שרון, גם אם אין בו חומרים משמרים
ממש לא מומלץ להשתמש באוכל מקופסאות שימורים
בדרך כלל, כשלא משתמשים בחומרים משמרים
משתמשים בכמויות גדולות מאוד של מלח או שמן כמשמרים
בנוסף, קופסאות שימורים מכילות ביספינול איי שהוא חומר מסרטן
מתכון מצוין תודה לך
[Reply]
הכנתי את החומוס יצא מעולה, תודה לך
[Reply]
היי 🙂
הכנתי כמות גדולה יחסית של ה״חומוס הזריז״
וכיוון שאין בו חומר משמר הוא יכול להחמיץ לי תוך יומיים שלושה
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את החומוס ( אחרי שכבר הכנתי)
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 9th, 2015 at 15:17
הי לי 🙂
לא ניסיתי בעצמי, אבל אני מכירה אנשים שמקפיאים
שווה לנסות 🙂
אצלי, אגב, הוא מחזיק יפה גם שבוע
[Reply]
ממליצה לכולכם על גרגרי -חומוס של חברת -" יכין ",
שעל הקופסא רשום למעלה בעיגול : ללא חומרים משמרים.
מכיל "רק חומוס מים מלח, בלבד.
סוף סוף מוצר טבעי, ללא חומרים משמרים.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 31st, 2014 at 12:23
שרון, גם אם אין בו חומרים משמרים
ממש לא מומלץ להשתמש באוכל מקופסאות שימורים
בדרך כלל, כשלא משתמשים בחומרים משמרים
משתמשים בכמויות גדולות מאוד של מלח או שמן כמשמרים
בנוסף, קופסאות שימורים מכילות ביספינול איי שהוא חומר מסרטן
[Reply]
הי עינת,
הבנתי שיש כמה זנים של גרגירי חומוס. האם את ממליצה על סוג מסוים או שכולם מתאימים להכנת ממרח חומוס?
תודה,
חגית
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 18th, 2013 at 11:46
הי חגית
אין סוג אחד שאני משתמשת בו. אפשר להכין מכולם.
[Reply]
אז זה לא כל כך מהיר אם צריך לבשל את הגרגרים כ 3 שעות…
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 18th, 2011 at 05:12
אם משתמשים בקפואים לא צריך לבשל 3 שעות
מספיק רק לחלוט במים רותחים
[Reply]
לרונית שלום,
להכנת ממרח חומוס זריז אפשר להשתמש עםגרגירי חומוס מוכן מקופסת שימורים???
את גרגירי החומוס של סנפרוסט צריך לבשל לפני ההכנה,נכון??
תודה ושבוע נעים
רחל
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 17th, 2011 at 15:55
הי רחל
באופן עקרוני רצוי לא להשתמש בקופסאות שימורים
מכיוון שהן מכילות ביספינול איי
http://www.einatnutrition.co.il/?p=798
את גרגירי החומוס שקונים מהקפאה אפשר לבשל
ואפשר רק לחלוט במים רותחים
כלומר – להוסיף למים רותחים, להרתיח שוב ולסנן
בהצלחה
עינת
[Reply]
שלום רב,
למה הכוונה: "כוס גרגירי חומוס מהקפאה"-לגרגירי חומוס של סנפרוסט ?
בתודה מראש!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 7th, 2011 at 10:49
הי רונית
את יכולה להשתמש בגרגירי חומוס של סנפרוסט
או גרגירי חומוס שהשרית למשך לילה ובישלת לפחות 3 שעות
עינת
[Reply]