כוס כוסמת ירוקה
כוס שעועית לבנה מבושלת
2 סלקים קטנים פרוסים לחצאי פרוסות
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל, פפריקה
ממלאים סיר מים ומוסיפים את הכוסמת, השעועית והסלק
מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים
מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. מוסיפים מיץ לימון וממשיכים לבשל עוד 10 דקות
מסננים
כמה מים צריך למלא בסיר?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 9th, 2012 at 09:45
אני מבשלת כוסמת כמו פסטה
סיר מלא מים, וכשהיא מוכנה, אני מסננת
אותו הדבר עשיתי כאן
אבל אם את רוצה לדייק, לדעתי 2 כוסות מים על כוס כוסמת
ועוד כוס מים לשעועית
[Reply]