• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות עדשים ירוקות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

קציצות עדשים ירוקות

(9 קציצות)

½ כוס עדשים ירוקות

בצל מטוגן בכף שמן זית

2 כפות טחינה גולמית

5 כפות קווקר עדין

2 כפות פירורי לחם כוסמין

חופן פטרוזיליה

מלח, פלפל, כמון, פפריקה

כדאי להשרות את העדשים כמה שעות. לא חייבים.

מבשלים את העדשים במים עד לריכוך – בערך 15-20 דקות.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים בקערה.

טוחנים חלקים עם בלנדר מוט.

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

אפשר למרוח בשמן (1/2 כף שמן מספיקה לכל הכמות) מלמעלה כדי שהקציצות יקבלו קצת קריספיות – לא חייבים.

מכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד שהקציצות משחימות מעט.

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 
בצל טחינה עדשים פירורי לחם קווקר

60 תגובות

  1. אורית הגב ספטמבר 11, 2017 בשעה 21:20

    היי, יש לי עדשים שכבר הנבטתי. אני לא בטוחה איך ל"תרגם" חצי כוס של עדשים לפני השרייה והנבטה לכמות המקבילה של עדשים מונבטות. אשמח לעזרתך.

    לפי התגובות שקראתי, אם העדשים מונבטות, אין צורך בבישול. האומנם?

    תודה, אורית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 12th, 2017 at 07:01

    זה מתכון שיותר מתאים לעדשים מבושלות.
    את יכולה לבשל את העדשים המונבטות בשביל המתכון הזה, או פשוט לחפש מתכון שמתאים לעדשים מונבטות לא מבושלות.

    [Reply]

  2. גבי הגב מאי 31, 2017 בשעה 06:26

    היי עינת. האם ניתן לאפות בתבנית מאפינס? תודה וחג שמח

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 8th, 2017 at 13:22

    הי. לא ניסיתי, אבל מאמינה שכן.

    [Reply]

  3. יעל הגב מרץ 11, 2017 בשעה 15:54

    היי עינת,

    שאלה לי – האם אפשר להקפיא את הקציצות
    והאם זה פוגם בערך התזונתי?
    תודה

    יעל

    [Reply]

  4. אורי הגב נובמבר 13, 2016 בשעה 16:05

    זה טעים אבל תכלס זה פלאפל 🙁
    לא מצליח למצוא מתכון קציצות שירגיש קרוב לקציצת בשר… איזה יאוש עם הטבעונות הזאת.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 14th, 2016 at 07:22

    למה צריך שיהיה כמו קציצת בשר?

    [Reply]

  5. עדי הגב יולי 31, 2016 בשעה 15:02

    היי האם צריך להפוך את הקציצות לאחר זמן מסוים או שהן נשארות כמו שמכניסים אותן עד הסוף?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 14th, 2016 at 17:31

    אם רוצים שהקציצות ישחימו משני הצדדים כדאי להפוך

    [Reply]

  6. זהר הגב יולי 9, 2016 בשעה 18:19

    היי עינת,

    מה עדיף במקום פירורי לחם כוסמין, פירורי לחם רגילים או קמח כוסמין?

    תודה!

    זהר

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 10th, 2016 at 16:25

    שניהם יעבדו מצוין

    [Reply]

  7. זוהר הגב יוני 6, 2016 בשעה 11:56

    היי, שתי שאלות:
    האם אפשר להשתמש בקוואקר אינסטנט ולא קוואקר עדין?
    האם אפשר לערבב ידנית ולא בבלנדר מוט?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 8th, 2016 at 06:32

    הי זוהר
    אפשר להשתמש בקוואקר אינסטנט
    בלנדר מוט לא רק מערבב, אלא גם טוחן. לכן עדיף להשתמש בו ולא ידנית.

    [Reply]

  8. ענת הגב דצמבר 26, 2015 בשעה 19:03

    עינת הי,
    שאלה נוספת ברשותך:
    את הטחינה הגולמית צריך לערבב קודם עם מים כמו שמכינים טחינה?

    תודה, ענת.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 28th, 2015 at 09:37

    טחינה גולמית ישירות מהצנצנת

    [Reply]

  9. ענת הגב דצמבר 25, 2015 בשעה 22:30

    הי עינת,

    אני קצת חדשה בתחום הבישול הבריא ואשמח אם תוכלי לענות לי על מספר שאלות:

    1. האם במקום 2 כפות פרורי לחם כוסמין (שאין לי) אוכל להשתמש בקמח כוסמין או קמח חומוס? האם זה מתקבל בתוצאה אותו דבר? והאם לשים גם 2 כפות?

    2. האם 2 כפות טחינה גולמית, את מתכוונת לטחינה משומשום מלא או רגיל? והאם זה משנה בתוצאה ובכמות בין השניים? והאם יש טחינה משומשום מלא שאת יודעת שהיא באמת טובה ואת יכולה להמליץ?

    3. תבלינים: מלח פלפל כמון ופפריקה, אשמח אם תוכלי לציין כמויות עבורי.

    תודה, ענת.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 28th, 2015 at 09:37

    הי ענת
    1 – אפשר להחליף פירורי לחם בקמח, אבל זה ישפיע קצת על המרקם, וכמובן על הטעם
    2 – אני משתמשת בטחינה משומשום מלא, אפשר גם להשתמש ברגילה
    אני קונה טחינה של אדמה או טחינה זהב
    3 – לגבי כמויות התבלינים – זה באמת עניין של טעם.. תתחילי מכפית וחצי מלח ורבע כפית מכל אחד מהתבלינים האחרים, ותבדקי אם טעים לך או שבפעם הבאה כדאי לתקן. תכתבי לעצמך את התוצאה ואיך לתקן בפעם הבאה
    בהצלחה

    [Reply]

  10. עומר הגב יולי 20, 2015 בשעה 16:03

    הי עינת,

    האם אפשר לקצוץ בצל ירוק במקום פטרוזיליה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 20th, 2015 at 17:12

    בהחלט

    [Reply]

  11. רונית הגב יולי 9, 2015 בשעה 06:09

    אני ממש רוצה להכין את הקציצות- נמע ממש טוב!!1
    יש לך רעיון במה להחליף את הקווקר ופירורי הלחם כדי שהן לא יתפרקו (ציליאק)?
    תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 9th, 2015 at 10:06

    הי רונית. אפשר להשתמש בקמח חומוס לדעתי, או קמח אחר שאת משתמשת בו כתחליף

    [Reply]

  12. ענבר הגב יולי 8, 2015 בשעה 04:05

    קציצות מעולות.
    לפי התגובות, ישר הכנתי כמות כפולה
    התכוונתי שזה יהיה רק בשבילי, אבל גם הבנות שלי (10,12) התלהבו וחגגו עליהן.

    פעם ראשונה באתר שלך.
    ובטח עוד אשאר….

    תודה לך
    ענבר

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 8th, 2015 at 20:33

    איזה כיף ! תודה ענבר 🙂

    [Reply]

  13. גלית הגב פברואר 17, 2014 בשעה 18:22

    היי עינת,
    איזה מתכון נהדר!!!
    הכנתי עם שינויים קלים:
    שמתי 2 כוסות עדשים ו-2 בצלים
    שמתי 1 כף קוואקר טחון לקמח דק וכף 1 של גרעיני חמנייה טחונים לקמח דק
    לא שמתי:
    פטרוזיליה (נגמרה לי)
    5 כפות קווקר עדין (הבטן….)
    2 כפות פירורי לחם כוסמין (לא היה לי)
    כל השאר אותו הדבר.

    עדיין, למרות השינויים יצא מעולה!!!

    תודה על עוד מתכון נפלא.

    [Reply]

  14. ענת הגב ספטמבר 8, 2013 בשעה 14:50

    יצא מעולה! תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 9th, 2013 at 16:22

    תודה ענת 🙂

    [Reply]

  15. סיגל הגב אוגוסט 13, 2013 בשעה 12:24

    עינת תודה!!!! הקציצות הכי טעימות שיצאו לי אי פעם בחיים!!!! מדהים:) יצא לי ממש טוב כשהשתמשתי בעדשים מושרות ולא מבושלות:) איזה כיף שגיליתי אותך:)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 13th, 2013 at 13:01

    מעולה 🙂 תודה!

    [Reply]

  16. תמר הגב אוגוסט 12, 2013 בשעה 14:17

    אם אני הולכת על עדשים מונבטות בלי לבשל אותן את חושבת שעדיף להוסיף יותר מים/טחינה כדי לאזן את כמות הנוזלים שהייתה לי אם העדשים היו אחרי בישול?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 13th, 2013 at 13:01

    לא, אין צורך להוסיף נוזלים

    [Reply]

  17. בתיה הגב יולי 18, 2013 בשעה 05:28

    שלום עינת
    לא אוכלת טחינה ולא ביצים
    מה אפשר במקום ??
    מה ידביק אותן??

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 18th, 2013 at 11:44

    נסי קמח חומוס או קמח שקדים

    [Reply]

  18. שיר הגב אפריל 14, 2013 בשעה 20:35

    תודה על תשובה מהירה.
    האם ניתן להכין מראש לשמור במקפיא? הדבר אמור על הקציצות הנל, ובכלל..

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 15th, 2013 at 04:54

    כן, קציצות באופן כללי אפשר להקפיא

    [Reply]

  19. שיר הגב אפריל 14, 2013 בשעה 16:00

    שלום רב!
    לרגל יום העצמאות הצמחוני החלטתי להכין סוגים שונים של כדורי פלאפל. שאלתי היא האם ניתן להכין קציצות אלו במכשיר הפלאפל, שמא, הן תתייבשנה או תתפרקנה.
    אודה לתשובתך,
    שיר

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 14th, 2013 at 16:33

    הי שיר
    אפשר בהחלט להכין עם מכשיר פלאפל
    הן אפילו יצאו יותר פריכות וטעימות 🙂

    [Reply]

  20. שמשי הגב אפריל 5, 2013 בשעה 17:50

    הי עינת. 1/2 כוס עדשים זה לפני בישול או אחרי? וכן, האם במקום פירורי כוסמין אפשר לשים קמח תירס דק או קמח חומוס?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 5th, 2013 at 18:00

    1/2 כוס עדשים לפני בישול (שים לב שבמתכון מבשלים אותם)
    אפשר להחליף את פירורי הלחם בקמח חומוס או אפילו הייתי מנסה קמח שקדים

    [Reply]

  21. לימור הגב מרץ 8, 2013 בשעה 15:05

    המתכון יצא משגע ומזין
    הוספתי כוסברה במקום פטרוזיליה ובאחת הפעמים לא היו לי עדשים
    אז הוספתי שעועית מאש ואת ייתר החומרים כרגיל ויצא ממש טעים
    אפילו הזכיר טעם של פלאפל וליד כתוספת עשיתי סלט גדול עם טחינה ביתית ליד.
    תודה על המתכון

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 9th, 2013 at 09:12

    איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף לימור!

    [Reply]

  22. שירז הגב פברואר 25, 2013 בשעה 19:49

    קציצות מצוינות! מפאת מחסור רגעי במקרר הוספתי כוסברה במקום פטרוזיליה. טעים…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 26th, 2013 at 12:40

    מעולה! תודה על העדכון 🙂

    [Reply]

  23. מורן הגב דצמבר 18, 2012 בשעה 19:15

    היי עינת,

    ניתן גם לא לבשל את העדשים, להיפך זה עדיף כך הם שומרים על הערכים התזונתיים שלהם טוב יותר.
    אפשר רק להשרות כמה שעות ולהכניס לבלנדר.
    כך הם גם שומרים על העמילן שלהם (מה שיוצא בבישול) וזה מה שמדביק את הקציצות.

    בברכה,
    מורן.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 18th, 2012 at 19:26

    בהחלט אפשר, מורן
    אני בדרך כלל מכינה קציצות משאריות שיש לי
    וזה מה שהיה באותו יום 🙂
    אבל בהחלט אפשר גם בלי לבשל
    תודה!

    [Reply]

  24. לונה הגב נובמבר 5, 2012 בשעה 11:48

    היי,
    האם הכוונה לקוואקר יבש? לפני הריכוך במים?
    תודה רבה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 5th, 2012 at 12:40

    הי לונה
    כן. הכוונה לקוואקר יבש

    [Reply]

  25. ורד הגב אוקטובר 9, 2012 בשעה 07:26

    הכנתי אתמול את הקציצות. סוף סוף קציצות טעימות, לא מתפרקות ולא מטוגנות.
    תודה על המתכון.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 9th, 2012 at 07:27

    תודה רבה על השיתוף, ורד 🙂
    כיף לשמוע!

    [Reply]

  26. rebecca הגב אוקטובר 8, 2012 בשעה 18:35

    אני ממש לא בשלנית,אבל חייבת לומר שניסיתי והקציצות יצאו טעימות ,מתכון מעולה גם למי שהמטבח זה לא בשבילו!:)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 8th, 2012 at 20:52

    מעולה! תודה 🙂

    [Reply]

  27. 555 הגב אוגוסט 28, 2012 בשעה 20:39

    רציתי להמליץ לכל מי שקורא את המתכון הזה לרוץ ולהכין את הקציצות האלה דחוף!!
    אני צמחונית וזה התחליף בשר (המרקם קצת מזכיר בשר וגם התיבול) הכי טעים שאכלתי.
    אני שמתי ביצה במקום טחינה ויצא לי באמת מדהים ועוד אכלתי אותם אחרי הפשרה
    מהמקפיא. בקיצור תודה לך עינת! המתכון הזה נפלא!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 29th, 2012 at 06:16

    איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  28. שקד הגב יולי 13, 2012 בשעה 12:18

    יצא לי מאוד טעים! בעיני מעל כדאי יוגורט חמצמץ עם קצת שום ולימון.
    תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 13th, 2012 at 12:29

    איזה יופי 🙂 תודה שקד!

    [Reply]

  29. אילונווי הגב מרץ 16, 2012 בשעה 15:35

    איזה מתכון מעולה!!! הקציצות עכשיו בתנור 🙂 תודה 😉

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 17th, 2012 at 08:20

    נפלא! תודה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  30. איריס וו הגב מרץ 1, 2012 בשעה 21:38

    בכל פעם שאני עושה קציצות עדשים עם טחינה , הן מתפרקות לי משום מה.
    עדיין לא הצלחתי בכל נסיונותי להוציא קציצות עדשים שלמות.(אני לא מטגנת, אלה רק אופה בתנור)
    במקום הקוואקר הוספתי דוחן מבושל.יצא מאד טעים , אבל מתפרק.
    למה…?
    שיהיה סופ"ש נעים
    איריס

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 1st, 2012 at 22:31

    הי איריס
    תנסי להוסיף טיפה מים או טחינה

    [Reply]

  31. רותי אטל הגב יוני 13, 2011 בשעה 12:29

    היי עינת
    היום הכנתי את הקציצות, יצאו טעימות ופריכות, ממש תענוג.
    רציתי לשאול האם כשאוכלים אותן יש לצרף לארוחה רק ירקות או שניתן להוסיף גם מעט פחמימה כמו 2-3 כפות אורז מלא או כוסמת, או שמא הפחמימות שיש בקציצות מספיקות (הקוואקר ופירורי לחם הכוסמין) ?
    תודה ויום נפלא 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 13th, 2011 at 13:12

    הי רותי
    אפשר בהחלט להוסיף גם דגנים לקציצות, על מנת שתהיה ארוחה מלאה
    אני גם מוסיפה קצת רוטב טחינה מעל הקציצות 🙂
    טוב, זה לא חוכמה, אני מוסיפה טחינה לכל דבר :))
    יום טוב
    עינת

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס