סינייה כרובית, חציל ועגבניות
2 תגובות
השארת תגובה
2 כוסות רוטב עגבניות (מתכון כאן)
חציל
15 עגבניות שרי פרוסות
בצל גדול חתוך לרצועות
ראש כרובית
שמן זית
טחינה גולמית משומשום מלא
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל שחור גרוס
תבנית זכוכית רחבה וקצת עמוקה (קוטר 28)
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1סמ
שוטפים ומפרקים את הכרובית לפרחים קטנים (בגודל של ביס, לא קטן מדי, ולא גדול מדי)
בחצי תבנית מסדרים פרוסות חציל, ובחצי השני את פרחי הכרובית
בעזרת מברשת סיליקון מורחים מעט שמן על פרוסות החציל
מפזרים מלח פלפל על החציל ועל הכרובית
קולים בתנור כ-20 דקות, או עד שהכרובית טיפה משחימה
בינתיים מטגנים רצועות בצל עד הזהבה
ומכינים טחינה (טחינה גולמית, מיץ מחצי לימון, מעט מלח, מים ומערבבים) –
כדאי שהטחינה תהיה דלילה קצת, מכיוון שהיא מתגבשת בתנור
בתבנית הרחבה מסדרים בשכבות :
כוס רוטב עגבניות, מפזרים באופן שווה בתחתית התבנית
מעליו פרוסות חציל
מעליו בצל מטוגן
אח"כ עגבניות שרי
אח"כ פרחי כרובית
ואז שוב כוס רוטב עגבניות (לא חייב לכסות את הכל)
ורוטב טחינה מלמעלה (לא חייב לכסות את הכל)
מכניסים לתנור ל-20 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עשיתי את הסינייה כרובית וחציל יצא חלום את אלופה תודה רבה ושנה טובה גמר חתימה טובה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 13th, 2016 at 06:49
איזה כיף לשמוע 🙂 תודה רבה!! חתימה טובה
[Reply]