חציל וזוקיני בעגבניות וקרם קשיו
השארת תגובה
חציל בלדי פרוס לפרוסות בעובי 0.5 סמ
3 זוקיני בינוניים פרוסים לאורך
2 חופנים קשיו טבעי
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
לחמם תנור ל-200 מעלות
להניח את פרוסות החציל והזוקיני בתבנית על נייר אפייה
להבריש במעט שמן זית
לפזר מעט מלח ופלפל
לקלות בתנור עד השחמה קלה
לסדר בתבנית :
מצקת של רוטב עגבניות
פרוסות חציל וזוקיני
לכסות עם רוטב עגבניות
לטחון קשיו עם 1/4 כוס מים
לשפוך את קרם הקשיו מלמעלה
לאפות בתנור עד שהקשיו מעט משחים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.