קינוח מפנק – אפרסמונים ממולאים
השארת תגובה
2 אפרסמונים לא קשים מדי, ולא רכים מדי
2 תמרים מסוג מג'הול
כ-10 שקדים
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור לחום בינוני – 160-180 מעלות
להוריד לאפרסמונים את הראש, ולקלף
להוציא עם כפית קצת מתוכן האפרסמון – אפשר להיעזר בסכין (שומרים בצד)
לדאוג שהדפנות והתחתית לא יהיו דקים מדי
קוצצים תמרים ושקדים,
מוסיפים קינמון ואת מה שהוצאנו מהאפרסמונים
מערבבים היטב
ממלאים כל אפרסמון בתערובת המילוי
מניחים את האפרסמונים בתבנית על נייר אפייה
מחממים בתנור עד שהם מתרככים – כ-50 דקות
בהגשה – אפשר לפזר קצת מייפל או סילאן מלמעלה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.