לביבות תפוחי אדמה וקישואים אפויות
השארת תגובה
2 תפא אדומים בינוניים (500-600 גרם)
2 קישואים בינוניים (כ-300 גרם)
1 בצל בינוני
1/4 כוס קמח עדשים כתומות
+ 1/4 כוס נוספת של קמח עדשים
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מקלפים ומגרדים תפוחי אדמה
מגרדים קישואים וסוחטים היטב (ממש לסחוט את כל הנוזלים החוצה)
פורסים את הבצל לחצאי פרוסות דקות-דקות-דקות
מעבירים את כל הירקות למסננת ומניחים כ-10 דקות לסינון נוסף
סוחטים היטב
מעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים 1/4 כוס קמח עדשים ומערבבים שוב
מערבבים ומעסים עם הידיים מספר דקות
אם התערובת עדיין רטובה מדי, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח עדשים
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ-20 דקות
הופכים את הלביבות
ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.