2 תפא אדומים בינוניים (500-600 גרם)
2 קישואים בינוניים (כ-300 גרם)
1 בצל בינוני
1/4 כוס קמח עדשים כתומות
+ 1/4 כוס נוספת של קמח עדשים
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור לפי הטעם
מקלפים ומגרדים תפוחי אדמה
מגרדים קישואים וסוחטים היטב (ממש לסחוט את כל הנוזלים החוצה)
פורסים את הבצל לחצאי פרוסות דקות-דקות-דקות
מעבירים את כל הירקות למסננת ומניחים כ-10 דקות לסינון נוסף
סוחטים היטב
מעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים 1/4 כוס קמח עדשים ומערבבים שוב
מערבבים ומעסים עם הידיים מספר דקות
אם התערובת עדיין רטובה מדי, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח עדשים
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ-20 דקות
הופכים את הלביבות
ואופים 10 דקות נוספות
צפיות 3,810