רצועות בצל וקישואים עם אפונה

רצועות בצל וקישואים עם אפונה

2 קישואים בינוניים
בצל חתוך לרצועות
כוס אפונה טרייה או קפואה
כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום יבש
* אפשר להוסיף שום אם אוהבים
* אפשר להוסיף בזיליקום טרי

בעזרת קולפן יוצרים מהקישואים רצועות רחבות

מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קישואים ואפונה ומערבבים בזהירות כ-5-10 דקות ומשתדלים לא לשבור את הקישואים

מעבירים מיד לצלחות ואוכלים

רצועות בצל וקישואים עם אפונה
רצועות בצל וקישואים עם אפונה

4 תגובות על “רצועות בצל וקישואים עם אפונה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים