רצועות בצל וקישואים עם אפונה
4 תגובות
השארת תגובה
2 קישואים בינוניים
בצל חתוך לרצועות
כוס אפונה טרייה או קפואה
כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום יבש
* אפשר להוסיף שום אם אוהבים
* אפשר להוסיף בזיליקום טרי
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
בעזרת קולפן יוצרים מהקישואים רצועות רחבות
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קישואים ואפונה ומערבבים בזהירות כ-5-10 דקות ומשתדלים לא לשבור את הקישואים
מעבירים מיד לצלחות ואוכלים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עינת, יצא מעולה, המתכונים שלך קלים וטעימים, תודה רבה לך:)
תודה רן 🙂
תודה רבה אתי יקרה 🙂
תודה עינת המתכונים שלך קלים ואינטיליגנטים.מושלמים.כל טוב