2 קישואים בינוניים
בצל חתוך לרצועות
כוס אפונה טרייה או קפואה
כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום יבש
* אפשר להוסיף שום אם אוהבים
* אפשר להוסיף בזיליקום טרי
בעזרת קולפן יוצרים מהקישואים רצועות רחבות
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קישואים ואפונה ומערבבים בזהירות כ-5-10 דקות ומשתדלים לא לשבור את הקישואים
מעבירים מיד לצלחות ואוכלים
צפיות 2,904
לפוסט הזה יש 4 תגובות
עינת, יצא מעולה, המתכונים שלך קלים וטעימים, תודה רבה לך:)
תודה רן 🙂
תודה רבה אתי יקרה 🙂
תודה עינת המתכונים שלך קלים ואינטיליגנטים.מושלמים.כל טוב