קישואים ובצל בסגנון מזרחי
השארת תגובה
בצל גדול פרוס לרצועות ממש דקות
2 קישואים פרוסים לעיגולים דקים-דקים בעזרת החלק הרחב של הפומפיה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
שמן זית
מטגנים את הבצל עד הזהבה,
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הקישואים, מערבבים
וממשיכים לטגן מספר דקות עד הזהבה וריכוך, תוך כדי ערבוב.
אם נדבק, מוסיפים כף מים (לשים לב לא להוסיף יותר מדי מים, כדי שהירקות ישמרו על הפריכות שלהם)
אפשר לאכול כארוחה קלה
ואפשר כתוספת לארוחה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.