בצל גדול פרוס לרצועות ממש דקות
2 קישואים פרוסים לעיגולים דקים-דקים בעזרת החלק הרחב של הפומפיה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
שמן זית
מטגנים את הבצל עד הזהבה,
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הקישואים, מערבבים
וממשיכים לטגן מספר דקות עד הזהבה וריכוך, תוך כדי ערבוב.
אם נדבק, מוסיפים כף מים (לשים לב לא להוסיף יותר מדי מים, כדי שהירקות ישמרו על הפריכות שלהם)
אפשר לאכול כארוחה קלה
ואפשר כתוספת לארוחה
צפיות 2,218